Az iFixit darabokra szedte az iPhone 12-t és az iPhone 12 Pro-t, illetve a MagSafe töltőt

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/10/25/az-ifixit-darabokra-szedte-az-iphone-12-t-es-az-iphone-12-pro-t-illetve-a-magsafe-toltot/

Ahogyan azt már megszokhattuk az elmúlt években, az iFixit munkatársai most is beszerezték az Apple legújabb készülékeit, és darabokra szedték azokat. Ez egyelőre csak a “normál méretű” iPhone 12-re és iPhone 12 Pro-ra értendő, hiszen csak azok érkeztek meg a vásárlókhoz október 23-án, az iPhone 12 Mini és iPhone 12 Pro Max pedig még várat…

A gyári tokon belül látható egy kör a magsafenél. Az miért van benne? Mit csinál? Amikor rárakom a tokot akkor pedig a telefon csinál egy olyan színű animációt amilyen színű tokot teszek rá. Azt miért csinálja? Mi ennek a haszna? iphone 12 pro.

az a kör tapad rá a mágnesekre. azt valószínűsítik, hogy lehet a tokban például egy NFC chip vagy bármi más egyéb megoldás, ami alapján a készülék tudja, hogy az milyen színű tok, és ezért dob olyan színű animációt. utóbbinak nincs érdemi haszna, csak eyecandy.

20 ezerért animáljon is az a tok, ez a minimum.

Nem olyan vészes az az ár amennyiben valóban jó minőség. Az Xs-hez vettem két éve egy bőrtokot amin van kártya tartó zseb is és azóta szinte nem is látszik rajta a használat, csak annyi hogy kitágult éppen a megfelelő méretre, de semmivel sem jobban, így még mindig elég passzentosan tartja a telót a kicsúszás veszélye nélkül 12e volt. Minőségi marhabőr, ez látszik is rajta, ha lesz a 12 minihez akkor ahhoz is ilyenem lesz az tuti. (ha megtalálom honnan is rendeltem, pedig hazai cucc)

Kösz a választ!
Azért morzsoljuk el egy könnycseppet, hogy nincs gyári bőrtok!
A a bankkártya tartós tokot meg egyáltalán nem értem hisz ott van bent a telefonba bankkártya amivel fizetek.

12 posts were split to a new topic: Minek a MagSafe bőrtárca, ha egyszer ott az összes bankkártya Apple Pay-ben?

Lesz gyári bőrtok, sőt 2 féle.

Köszi! Visszaküldtem a szilikon tokot. Épp most írt az Apple hogy megérkezett. És jóváírják. Nagyon várom a bőrtokot! Legyen szép napod!