Az Instagram többé nem csak egy fotómegosztó platform

Eredetileg itt jelent meg: Az Instagram többé nem csak egy fotómegosztó platform - Szifon.com

Amennyiben bárkit megkérdezünk, hogy mi is az Instagram, biztos azt fogja válaszolni, hogy egy közösségi fotómegosztó alkalmazás. Ez hosszú évekig igaz is volt rá, de aztán jöttek a 15 másodperces, majd egyperces videók, story-k, az IGTV és a hazánkban nem elérhető reels is. Ezek mindegyike lehet népszerűbbé tette az alkalmazást, de eltolta a fókuszát az…

Bizony, az eddigi újításokkal már sikerült elérni hogy kevesebbet használjam, de ha még pofátlanabb módon fogják rám erőltetni a szarságjaikat, valszeg le is fogom törölni. Röhej hogy nem látom az ismerőseim fotóit, mert már a harmadik post valami agyhalott fizetett szarja. Szánalom.

Szintén csalódott vagyok emiatt. Legalább lenne egy külön fül alul mint a marketplacenek és száműzzék oda az új tartalmaikat. Továbbra is csak számomra érdekes képek miatt használom az appot és saját fotó megosztásra.

Rossz irányba halad (meg a világ is ilyen téren ).

Volt anno az a “vicc”, hogy az egész internet tartalma eladó 47 milliárd 114 ezer 271 db DVD lemezen, illetve pornó és warez nélkül 2 CD-n.

Nagyjából az instagramra is igaz, mézezgethetjük fotó megosztó alkalmazásként, reklám felületként, és így tovább, de jobbára wannabe és valós “felnőtt szórakoztató” felületről van szó, ahol a legfőbb kihívás, hogy az algoritmus elől elrejtve, de a követők számára elérhető módon mutathassák meg a fertőzők az elsődleges nemi jellegüket. Ezt fűszerezik néha mindenféle luxus feleségek filléres reklámjai NYUSZIFUL11 kóddal, vagy 30-as hölgyek smink próbálkozásai, amelyekkel próbálják magukat 40-es transzvesztita férfivá átdolgozni, a réseket pedig Maunika-só színvonalú Tiktok videókkal tömik ki a posztolók.

Összességében tehát az üzemeltetők fejlesztési törekvései mindaddig aligha befolyásolják a platform népszerűségét, amíg a fentebb leírt elsődleges felhasználási célt nem blokkolják - onnantól viszont már borítékolható lesz egy mélyrepülés.

én nem szoktam ilyen tartalmakba belefutni. de nagyon egyszerűen jelentheted őket.

Engem az bosszant, hogy a csetjén nem kattinthatóak a linkek. Elég fura ez így 2021-ben. Remélem ezt is megoldják.