Az iOS 14.0.1-gyel visszatért a kép a képben funkció a Safariban megnyitott YouTube videókhoz

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/10/03/az-ios-14-0-1-gyel-visszatert-a-kep-a-kepben-funkcio-a-safariban-megnyitott-youtube-videokhoz/

Az iOS 14 végre elhozta iPhone-ra is a kép a képben funkciót, de a Safariból megnyitott YouTube videóknál elvette. Ez különösen fájt az iPad felhasználóknak, akik már régóta használták ezt. De pánikra semmi ok, az iOS 14.0.1 kiköszörüli a csorbát és így már újra megy a kép a képben. Így újra könnyedén betehetsz egy videót…

Sima 14-el is tudtam háttérből hallgatni a Youtube videókat Safari-n, csak át kellett állítani asztali webhelyre és úgy gond nélkül ment!

mármint ezzel a háttérben való megjelöléssel a kép a képben opcióra gondolsz, amikor egy kis képben megjelenik az aktuálisan használt, egyéb alkalmazás felett a YouTube videó, vagy pedig hogy a háttérben, kép nélkül hallgattad? mert ez két külön dolog.

Ha beállítottad asztali webhelynek akkor müködött a kép a képben valóban már a 14.0-al is. A tvOS megjelenéséről írt cikk alatt pont erről beszélgettünk 2 hete.

Nekem még 14.0 van és tökéletesen működik a kép a képben funkció a youtube-nál safariban.

Nekem se ment 14.0-án. Most a 14.0.1-el tökéletesen tudok mindent csinálni miközben kint fut a videó.