Az iOS 14.3 kevésbé zavaróvá teszi az egyéni ikonokat

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/11/24/az-ios-14-3-kevesbe-zavarova-teszi-az-egyeni-ikonokat/

Az iOS 14 megjelenése után elkezdtek terjedni az egyedi kezdőképernyők fotói a neten, amiket a Parancsok alkalmazással létrehozott egyedi ikonokkal oldottak meg a felhasználók. Egészen eddig azonban ezek az ikonok kellemetlenek voltak, mert ha rájuk böktél, először a Parancsok nyílt meg és csak utána a kért alkalmazás. Úgy néz ki azonban, hogy az iOS 14.3…

A moloko appal szépen ki lehet cserélni az ikonokat és felülről sem jön be az értesítési sáv. Egy hátránya van, amit a cikk is említ, hogy nem fogod látni a jelvényt az ikonon.

Remélem a 12s széria dual sim merülési problémát megoldják ezzel…

erről írj már egy kicsit többet, milyen dual SIM merülési problémára gondolsz pontosan?

ha dual simmel vannak használva a készülékek akkor éjjel simán merül 30-40% a teló, igen friss nullás telefonoknál is csinálja :frowning: ha még nincs rajta adat sem. airplane módban nem merül csak minimálisan.
itt egy csomóan jelezték már ezt a problémát
htt ps://discussions.apple.com/thread/251956914?r_s_legacy=true&page=35

a linkelt poszt indítója nem 30-40, hanem 4%-os merülést ír. azon az oldalon, amit te linkeltél, pont van egy 13-20%-os hozzászólás, aki azt írja, hogy más szolgáltatós kártyát berakva nem merül annyira.

nálad azonos szolgáltatóhoz tartozik mindkét kártya, vagy különbözőhöz? az 5G be van kapcsolva vagy nem?

ha átnyálazod a 35 oldalt akkor van ott több is mint 13-20% , dual simmel nem megy az 5G és két különböző szolgáltatós kártyát használok na mindegy reméljük megoldják ezt a bugot… 11 Proval nincs ilyen gond.

Ezt a 11Pro-m is generálja, nem kell hozzá 12.

Sosem lesz már újabb béta? Mire vár az Apple?

nem hozza vissza a 14.3 a naptárnál a lista nézetben a napok elválasztásánál a kicsit szürkített napok elválasztását. a 14-be ki lett véve és szinte egybefolynak a napok…

ez a 13.
és itt látszik a 14-ben hogy mennyire rossz lett így.