Az iOS 18 újdonságai: új Vezérlőközpont, Főképernyő és Fotók, appok zárolása és elrejtése

Eredetileg itt jelent meg: Az iOS 18 újdonságai: új Vezérlőközpont, Főképernyő és Fotók, appok zárolása és elrejtése - Szifon.com

Az iOS 18-at érdemes több részre bontani. Most azokról a funkciókról és újdonságokról fogunk szót ejteni, amik mindenki számára érdekesek lehetnek, tehát például az AI ebből a cikkből ki fog maradni, ami egyébként is az iPhone-ok esetén kizárólag az iPhone 15 Pro modellekre lesz majd elérhető, valahol jogosan, de erről majd később. Tegnap este már…

sziasztok nem tudom, hogy mi van az oldallal de alig tölt be a képeket nem lehet nagyítani csak forog a betöltés de semmi se Safari se Chrome alatt pedig gigabites a net és 981/980 a le/fel töltés. Ezért gondolom a hiba a közvetítő vonalban van :slight_smile:

Safari és Chrome a legrosszabb böngészők amit használni lehet. De amúgy semmi baj az oldallal…

nekem semmi bajom a Safarival.

Sziasztok! Nekem két kérdésem lenne. A nagy fejlett ai funkciók csak a promaxokban lesznek elérhetőek, vagy például a 16-os modellben is? Olvastam egy angol cikkben, hogy új természetes hangok lesznek a voice over-ben, ennek én nagyon megörültem, de gyakorlatilag ahogy felraktam az ios18-at, a vo hangja ugyanaz maradt. Ebben is csak később várható frissítés? További szép, és békés napot!

Sziasztok! Szeretnék érdeklődni, hogy esetleg csak nálam van ez a hiba, vagy más is tapasztalja-e, de nekem az automatikus helyes írás nem akar az istenért se működni.

erről jelenleg nincs információ. a mostani modellek közül csak az iPhone 15 Pro és az iPhone 15 Pro Max tudja majd, de jelenleg még azokon sem érhető el.

itt azt írja az Apple, hogy érkeznek új hangok, de ettől még könnyen lehet, hogy ebben a legelső bétában még ezek sincsenek benne, illetve az is lehet, hogy majd csak a 18.1-ben vagy később érkezik:

ha az Apple Intelligence-alapú funkcióra gondolsz, akkor az egyrészt kizárólag csak az iPhone 15 Pro és iPhone 15 Pro Max modelleken fog majd működni, másrészt jelenleg még az Apple Intelligence nincs is a bétában – ráadásul a 18.0-ban még nem is lesz benne, hanem majd csak később érkezik.

@szorian milyen szolgáltatóval tapasztalod ezt egyébként? mert a Telekom és a Cloudflare ugye épp nem barátok…

Szia! Nekem ez jött be, ha jól emlékszem: Beállítások - Általános - Billentyűzetek - Billentyűzetek - magyar - itt letöltöd a kívánt billentyűzetet. Vagy egyszerűen beírod a Beállítások keresőjébe: Prediktív szöveg. Innen már ugyanaz…