Az iPod shuffle 12 éve

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2021/07/11/az-ipod-shuffle-12-eve/

Idén ősszel lesz 20 éve, hogy az Apple kiadta ikonikus zenelejátszóját, az iPodot. A napokban egy fiókpakolás alkalmával akadt a kezembe a már elfeledett negyedik generációs iPod shuffle zenelejátszóm. Az iPod shuffle négy generációt élt meg, az Apple összesen 12 éven keresztül értékesítette. 2017 júliusában a cég csendben eltávolította weboldaláról, mintegy szolidan jelezve, hogy kivonja…

1 kedvelés

Húgom a mai napig használja, a 12 éves fiával mindig kinevetjük, hogy milyen őskövület az anyja. :slightly_smiling_face: Hiába iPhone meg Watch ő valamiért annyira szereti a Shuffle-t, hogy csak azon hallgat zenét :slightly_smiling_face:

1 kedvelés

Az erősen nyugdíjas anyukám még mindig a (ha jól tudom 4 GB-os) lilára esküszik. (4.gen) Nekem nagyon tetszett, hogy rendes dokkolót adtak hozzá és nem töltő kábelt. A mai napig üvöltve énekli róla a Beatlest mosogatás közben. :slightly_smiling_face: Én személy szerint a hetedik generációs Touch ot használom. Az az autóban a zenei központ.

Volna tippelek, hogy hol lehetne megjavíttatni? Páromnak vettem hosszú évekkel ezelőtt és legnagyobb sajnálatára elromlott. A régi idők emlékére jó lenne meglepni azzal, hogy újra működik. :innocent:

1 kedvelés

az iSamurai még foglalkozik iPod javítással, bár a shuffle nincs az árlistájukban. ettől függetlenül egy kérdést szerintem megér. régen az Appsolute is javított iPodokat, de náluk már egyáltalán nem láttam a weboldalukon.

2 kedvelés

Köszi, rájuk kérdezek.

Én lehet, hogy vadásznék inkább egy ugyanolyat valamelyik hirdetési oldalon. Talán a párod nem veszi észre a turpisságot, mert a gyanút elnyomja az öröm… :slight_smile:

2 kedvelés