Az iSTYLE most extra kedvezményt ad az Apple Watch beszámítása esetén!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2021/02/16/az-istyle-most-extra-penzt-ad-az-apple-watch-beszamitasa-eseten/

Az iSTYLE-nál nem újdonság az úgynevezett készülékbeszámítás, jóformán egész évben bevihetjük a használt készülékünket és vásárolhatunk a segítségével újat. Ez egyébként azért sem rossz dolog, mert nem csak Apple termékeket vihetünk be, hanem más, akár androidos telefonokat, vagy Windows-os laptopokat! Idén az Apple Watch tulajdonosokra is gondoltak, és a szokásos árakon felül még extra 15.000Ft-ot…

Kiváncsi voltam: Watch S5 44mm GPS+Cellurar “akár” 74.000.-Ft

Egyszer bevittem egy Macet és a maxot adták meg rá, pedig púpos volt az akksi. Ha nincs szétkarcolva, sztem maxot kapod érte.

Az azért kicsit vicces, ja nem, siralmas. Én is megnéztem a series 4 cellular-omat alu és 54e-t írt rá hát pedig karcmentes ha letakarítom és dobozba teszem mint egy új.

Sajna nem kapsz olyan jó ajánlatot, mintha eladod használtan, cserébe kényelmesen túladhatsz rajta és kapsz érte valamit.

Nekem teljesen kényelmes a hardverapró és a jófogás is, nem sürgős eladni mikor már ott van az új, a polcon nem kér enni sem, csak várja a további használóját majd, ahogy eddig a többi újabbra cserélt eszközöm is.

Minden relativ egyebkent. Ha peldaul van egy mukodokepes elso generacios orad, azt megnezve ebben az akcioban akar 25 vagy 30 ezret is kaphatsz erte (en a dockot es a szijat nem adnam, ezert 25). Ez imho szerintem nagyon jo “eladasi ar” annak, aki elne az akcioval.

Ezt elfogadom, ez alapján de 20k-val többért tudod eladni a tiedet kb. Ez mondjuk tényleg jobb, ha eladod Te magad, vagy ha valakinek nem ér ennyit nyilván leadhatja. 54+15 = 69, én 99k környékén láttam ilyen órát, abból alkudsz 10k-t, akkor 10k a különbség. Megér ennyit? :smiley:

Bakker, szerintem nagyon jó áron számolják be, itt nálunk Svájcban, az Apple-nél kb ingyen adhatod le, más cégnél meg, ha tényleg karcmentes akkor maximum kb 30ezer ft-ot kapsz érte.

Ha beszámolásról van szó akkor valóban nem olyan rossz a többi lehetőséggel összevetve, de én inkább eladom és kivárom azt aki elviszi olyan áron ahogy adom, így volt ez a sima series4-esemmel is mikor a cellular-ra váltottam. Nem kell vele szinte semmit tennem csak meghirdetem és majd vki elviszi kész.

Na ezaz, ki viszi el a több mint két éves oramat, ami már most 80% akksival rendlekezik?:grinning:

Persze mielőtt hirdetem én is körül szoktam nézni, mi az ára aktuális állapotában és ahhoz képest mi is a jobb alternatíva. Mivel nem kell kenyérre és az utódjára sem az ára, így rendszerint van idő eladni, nem sürget semmi, kivéve az avulás.