Az új Apple M1 processzorral megérkeztek az első Apple Silicon Mac-ek

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/11/10/az-uj-apple-m1-processzorral-megerkeztek-az-elso-apple-silicon-mac-ek/

Az Apple ma este kiadta az első három, Apple Silicon chippel ellátott gépet. Itt az új Mac mini, MacBook Air és 13 colos MacBook Pro! Mindhárom gépbe az Apple új M1 elnevezést kapott SoC-je került, mellyel jobb teljesítményt és a hordozható gépek esetén (sokkal!) jobb akkumulátor-üzemidőt is ígér a cég. És ha ez még nem…

Én teljes mértékben elégedett vagyok, ha igazak az állítások akkor hatalmasat léptek ma.

Többet kaptam mint vártam, én 95%-ra tippeltem volna hogy vissza hozzák a 12"-os Macbookot és csak abba rakják bele és nem merik az Air-13-mas Pro-ba rögtön belerakni, de szerencsére rám cáfoltak!

Sajnos az M1es Mac mini már csak 16 GB memóriáig konfigurálható. Amúgy nagyon jó dolgokat tettek az asztalra! Thx Apple!

Igen, és az ára is egészen jó így. Sajnálom a 16GB opciót. Melóra már kell a 32 és a 64GB

Lehet ők tudják hogy az is elég lesz majd mindenre, talán ha majd kiderül a továbbiakban a mégse akkor a második generációban már több lehet a profi gépekben, gondolom én.

Sajnos szerintem a Mini kiesett a profi sorból.

Gondolkozom nagyon egy Pro-n, mert az iMac-et szinte már nem is használom és már a Big Sur-t se kapta meg. De egy valamit “hiányolok”, simán kiadhattak volna egy 5G-s változatot, ha már amúgy is egyre közelebb kerül az iOS meg a macOS :slightly_smiling_face: Engem legalábbis megvettek volna kilóra vele.

Az nem lesz egy ideig sajnos :frowning: De mindjárt megjelenik a teszt és megnyomhatod a gombot :smiley: