Az új Apple TV 4K, a Thread és a CHIP projekt

Eredetileg itt jelent meg: Az új Apple TV 4K, a Thread és a CHIP projekt - Szifon.com

A múlt héten bemutatott új generációs Apple TV 4K a legtöbb, azóta megjelent vélemény szerint egy kötelező alig-frissítésnek mondható az előző 4K modellhez képest. És valóban rövid a hardveres változások listája: az új Siri Remote egyértelműen pozitív fejlődés, az A12 Bionic chip és a HDMI 2.1 lehetővé teszik a 60 Hz-en is 4K HDR videólejátszást,…

Lehet, hogy hülye kérdés és nem is teljesen ide tartozik, de ha megveszem az új Siri Remote-ot akkor mielőtt párosítom az eszközzel, előtte a mostanit el kell felejtetni vele valahogy?

Miért ne tudna megjegyezni több távirányítót? Az butaság lenne.

Hat pedig mindenhol azt irjak, hogy nem. Mindig az utoljara parositotttal mukodik. Persze hivatalos doksit nem talaltam.

@vkleszken @expa @Burgatshow

Az Apple TV Remote egyszerre csak egy Apple TV-vel párosítható. Amikor párosít egy távirányítót, automatikusan megszűnik a korábban párosított távirányító és az Apple TV közötti kapcsolat.

@expa : nem az volt a kérdésem, hogy meg tud e jegyezni egyszerre többet, mert az nem érdekel, hanem hogy érdemes e előtte elfelejtetni vele a mostanit. :slight_smile:

@Burgatshow és @Jadeye nektek köszi a választ, így már egyértelmű. :pray:

Ok, nekem ez tök logikátlan. Hagyományos smart TV több táviránítóval is kezelhető egyszerre. Ez is alma…

Ez is kezelhető többel, mert a sajátja mellett kezeli az LG TV-m távirányítója is. Csak az se 100%-ban úgy, ahogy megfelelő lenne.