Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/10/11/az-unbox-therapy-kiprobalta-az-apple-arcmaszkjat/
Az Unbox Therapy YouTube csatorna alábbi videójában részletesen bemutatja az Apple többször is használható arcmaszkját, amelyet a vállalati és kiskereskedelmi alkalmazottak számára készítettek. Az arcmaszkot a vállalat mérnöki és ipari formatervezési csapatai terveztek. A világjárvány közepette az Apple fontos küldetésének érezte, hogy saját arcmaszkot készítsen, amelynek a dobozán természetesen a ’Designed by Apple in California’…
A dolgozók 80%-a meg nem is hordja, mert sajátot hordanak Amúgy nem tudom mit “terveztek” ezen a maszkon az anyagon kivűl, hisz ugyanúgy néz ki mint egy 3M Aura maszk.
Azt hogy hol legyen rajta az alma logo. Persze ezt a maszk dolgot valójában lehet csak a media fújta fel ennyire, ők talán nem is akartak ebből hírt sem. Csak ugye megszokhattuk, hogy amit az apple csinál, még ha pl a Cook pukkant egyet hangosan, az rögtön port kavar, főleg ha poros helyen teszi.
Még csak nincs is rajta.
De amúgy komolyan, csak én érzem úgy, hogy egy kicsit túl sok csomagolást kapott ez a maszk??? Értem én, hogy újrahasznosított, de akkor is, 5db ötször mosható maszk, azaz 1 hónap, és minden kuka.
Dehogynincs! A dobozon figyel a logo. A maszkot veszik arra nehezebben került volna fel mint a saját dobozra. Lehet vettek csomagolóüzemet maguknak és a takarékosság miatt kisebb lesz az iphone-ok doboza is. A megtakarított papírt használják a maszkok csomagolásához. Ez a két legyet egycsapásra.