Az Unbox Therapy kipróbálta az Apple arcmaszkját

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/10/11/az-unbox-therapy-kiprobalta-az-apple-arcmaszkjat/

Az Unbox Therapy YouTube csatorna alábbi videójában részletesen bemutatja az Apple többször is használható arcmaszkját, amelyet a vállalati és kiskereskedelmi alkalmazottak számára készítettek. Az arcmaszkot a vállalat mérnöki és ipari formatervezési csapatai terveztek. A világjárvány közepette az Apple fontos küldetésének érezte, hogy saját arcmaszkot készítsen, amelynek a dobozán természetesen a ’Designed by Apple in California’…

Sajnos csak fanmade, de ez szerintem valami brutál jól néz ki :smiley:

A dolgozók 80%-a meg nem is hordja, mert sajátot hordanak :joy: Amúgy nem tudom mit “terveztek” ezen a maszkon az anyagon kivűl, hisz ugyanúgy néz ki mint egy 3M Aura maszk.

Azt hogy hol legyen rajta az alma logo. Persze ezt a maszk dolgot valójában lehet csak a media fújta fel ennyire, ők talán nem is akartak ebből hírt sem. Csak ugye megszokhattuk, hogy amit az apple csinál, még ha pl a Cook pukkant egyet hangosan, az rögtön port kavar, főleg ha poros helyen teszi. :crazy_face:

Még csak nincs is rajta.
De amúgy komolyan, csak én érzem úgy, hogy egy kicsit túl sok csomagolást kapott ez a maszk??? Értem én, hogy újrahasznosított, de akkor is, 5db ötször mosható maszk, azaz 1 hónap, és minden kuka.

Dehogynincs! A dobozon figyel a logo. A maszkot veszik arra nehezebben került volna fel mint a saját dobozra. Lehet vettek csomagolóüzemet maguknak és a takarékosság miatt kisebb lesz az iphone-ok doboza is. A megtakarított papírt használják a maszkok csomagolásához. Ez a két legyet egycsapásra. :crazy_face: