Azonnali szoftverfrissítéssel indult az iPhone 14 modellek pályafutása

Eredetileg itt jelent meg: Azonnali szoftverfrissítéssel indult az iPhone 14 modellek pályafutása - Szifon.com

Aki megvásárolta az Apple legújabb készülékeit, szinte kivétel nélkül belefutott abba, hogy amikor a régi készülékéről szeretett volna a frissen megvásárolt iPhone 14-ére költözni, akkor a készülék előbb az iOS 16.0.1-es verzióra való frissítést ajánlotta fel, ami így némileg meghosszabbította a költöztetéshez szükséges időt. Erre azért volt szükség, mert a dobozból frissen kivett készülékeken a…

Én megvásároltam a 14 Pro-t ami lefrissült mostmár 16.02 re viszont beleszaladtam egy hibába amiről már mások is írtak. CarPlay használat közben ha beszélek valakivel akkor az alig hall engem ha simán Bluetooth-on kapcsolódok az autóhoz akkor rendben van. Előtte egy 12pro-t használtam amivel hibátlanul működött sőt a család összes iPhone-ja megy csak ezzel van baj pedig van iPhone 8 is közte.
Felhívtam az Apple -t és némi tanácstalanság után azt mondták, hogy nem tudnak mit csinálni és nem is garanciális ez a probléma mert Magyarországon nem is elérhető a CarPlay !!!
Nem támogatott!!!
Mondtam, hogy eddig működött a 12pro val amire az volt a válsz, hogy véletlen lehetett .
Nekem eddig minden iPhone -nal ment, ezek szerint mind véletlen volt. Tehát közel 600e ért ennyi a support.

A CarPlay valobab nem erheto el nalunk. Node, ha masok is irtak, akkor az valszeg javitva lesz. Egyebkent, ha talalsz egy hibat, akkor miert a telefonos ugyfelszolgakat zaklatod? Ok nem fognak tudni semmiben segiteni. Ilyenkor nyitni kell egy bugreportot, had lassak ok is, hogy ez jelentkezik egy ujabb embernel. Ha egy barmilyen forumon leirja 400 ember, hogy nala is rossz, de ebbol senki nem nyit ticketet, akkor ez a hiba nem letezik.

Nem tudom mit értesz azon , hogy nem elérhető mikor szinte az összes iPhoneon használjuk kezdve 8 -tól a 14 ig elég sok autóban és remekül működik. Természetesen minden telefon magyar régiós. Ez a hiba csak a 14 nél van és már sokan jelezték , ahogy most utána néztem.
Végül azért “zaklatom” őket mert ezért vannak!
Segítenek átnézni mi lehet a gond mert simán lehet én cseszek el valamit és ha végül nem sikerül akkor ők beviszik a rendszerbe és nyoma van .

Úgy érti, hogy Magyarországon nem támogatott.
Lásd itt

Én ezt értem de közben elérhető mint ahogy írtam . Maximum a magyar nyelv nincsen

@yoker itthon nem támogatott, tehát hivatalosan nem elérhető. az, hogy technikailag egyébként ugyanúgy működik, csak nyilván nem magyarul, az teljesen más kérdés. viszont így, hogy hivatalosan nem elérhető, és nem támogatott, hiába hívod a támogatást.

hibajegyet ettől függetlenül ugyanúgy fel tudsz venni az általad tapasztalt problémáról: