Backdrops: a kedvenc háttérkép alkalmazásom

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/06/17/backdrops-a-kedvenc-hatterkep-alkalmazasom/

Háttérkép. Szinte mindig előjön. Szeretjük az Apple által adott háttérképeket, és ezeket leginkább nagyobb szoftverfrissítésekkor vagy termékbejelentéskor szokta frissíteni a cég. Ettől függetlenül számos háttérképes cikket írtunk már az elmúlt időszakban, köztük alkalmazásokat is. Most a Backdrops alkalmazást szeretném bemutatni, ami naponta új háttérképeket ad, plusz számos szekció közül választhatunk, például OLED-kijelzőhöz is. A Backdrops…

Biztos velem van baj, de általában nem szoktam szeretni a default, OS-hez tartozó háttérképeket, se azokat amiket más csinál, ezért inkább mindig magamnak csinálok egyet. :smiley: Most például egy olyat használok, amin Bart Simpson lefújja spray-jel az Apple logót. :smiley: :smiley: :smiley: Pár hónappal ezelőtt csináltam, szóval lassan rekord ideje használom.

Nem értem miért van ekkora feneke ennek a háttérkép témának… letöltök valamit a netről és beállítom. Tök mindegy mit ad ki az Apple az új iOS-el. Mint ha nem lenne milliónyi lehetőség…

Én jobban szeretem ha minden eszközön ugyan az a háttérkép van, így ha találok valamit iPhone-ra akkor a 16” MacBook Pro-ra tuti nincs, de ez fordítva is igaz.

Igen, ezzel én is így vagyok, ez a másik oka annak, hogy inkább magamnak csinálok. Így elkészítem ugyanazt a hátteret az összes eszközöm felbontásának méretében.