Big Sur: a Kontaktok kilép új kontakt hozzáadásakor

OFF:
bigsur-ban fel akarok vinni egy új nevet a Kontaktok app-ban de 8-10 másodperc múlva kilép belőle magától. Ez BUG vagy fícsör?

Nyilvan bug lesz, kenytelen leszel reportolni. Itt #worksforme

Nálad is előjön a hiba? Kipróbálná valaki?

Nalam mukodik.

A fiam gépén kipróbáltam calalina-n is rossz. Elkezdem írni a nevet. Várok 8 másodpercig és kilép belőle. Elég régi BUG!

Megneztem, High Sierran, Catalinan es Big Suron (Mohave telepitesem nincs), egyik helyen sem jon elo. Remelhetoleg reportoltad mar.

Lehet nem azt csinálod mint én. Itt a video:
Kontakt hiba

Az latszik a videodon, mintha erkezne valamilyen “frissitened kell event”, viszont sem normal (tehat semmilyen felhos szolgaltatast nem tartalmazo gepen) sem iCloudos contacts eseten sem jon elo kimondottan ez. Hasonlo dolog itt is tortenik 8-10 masodperc utan, mert “villan” egyet a nevlista, tehat valoszinuleg valamit elkavar nalad a szinkronizaciokor/menteskor. Hasznalsz valamilyen szinkronizacios dolgot? carddav? icloud? google? yahoo? barmi? En inkabb ugy gondolnam, hogy ahhoz lehet/van koze. Probald meg anelkul, pl masik, uj ures felhasznaloi fiokban. Hasznalsz barmilyen egeret piszkalo dolgot? Pl Logitech vackok? Esetleg anelkul is tolhatsz egy probat.

Természetesen iCloud-ba szinkronizálok, oda mennek a kontaktok. De ez fontos.
A fiamnál is pont ugyan ezt csinálja. Nálam ugyan van logitech bill és egér de a fiamnál nincs.
Na, még megnézem a bátyám gépénél is kíváncsi vagyok :smiley:

az iCloudon kivul semmilyen mas account nincs? Tehat nem kavarhat be egy google account pl? Nem az a fontos, hogy hasznalod-e vagy van-e benne nevjegy, hanem az, hogy milyen olyan accountod van, ami a system preferences/internet accounts-ban szerepel es van benne “contacts” resz. Ha van ilyen azokat is mind erdemes torolni, hatha azok kozul valamelyik okozza a bajt.

Na, elindult.
És igazad volt! Így már nem lép ki és addig villog ott a kurzor ameddig kell.
Köszi szépen a kitartást és a segítséget.

Mondjuk attól még ezt javíthatnák :smiley:

vegyél fel róla hibajegyet, és akkor meg is tudják ezt tenni:

1 kedvelés

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.