Biztonsági mentésből visszaállítás 8 Plus - XS Max

Sziasztok!

A következő problémára keresem a megoldást, hátha más is jár/járt hasonló cipőben. Adott egy Iphone 8 Plus biztonsági mentés, ami úgy készült, hogy a legfrissebb 12.3.2-es iOS futott a telefonon. Mivel a telefon beázott, ezért vásároltam egy XS Max-ot. Az XS megpróbáltam Itunes-on keresztül, biztonsági mentésből beállítani, azonban itt kezdődtek a problémák. Az XS Max-ra kiadott legújabb iOS verziószáma 12.3.1, tehát alacsonyabb, mint a biztonsági mentésé, ezért az iTunes nem engedi a telefont visszaállítani a biztonsági mentésből. Próbálkoztam a 8 Plus downgrade-el, viszont azt sem tudtam befejezni, mivel a home gomb nem műkődik, amire szükség lenne a downgrade befejezéséhez.

Előre is köszönöm a segítséget,
Roland

Használj rajta ideiglenesen 12.4 beta-t és arra fel tudod tenni simán, elég jól dolgoznak a mindennapokban a 12.4… beta-k. Gondolom jelszavas biztonságit csináltál, az a jó mert az mindent át tol.

Jaj, ne adj már neki ilyen hülye ötletet.

@zroland: a legegyszerűbb, ha üresen (beállítás új készülékként) beállítod az új telefont, frissíted, utána alaphelyzetbe állítod.

Utána mehet rá a visszaállítás mentésből.

De nem letezik 12.3.2 az Xs Max eseteben, mert azt csak a 8 Plus kapta meg. Tehat nem tud frisebbet telepiteni, mint ami jelenleg rajta van. Igy vagy megvarja a stabil 12.4-et vagy felrakja a public betat.

Na igen ha vissza akarja tenni a mentést és ugye ez a cél, mert használni akarja a vasat, akkor egyelőre ez a járható út a 12.4 beta és később , ha jön vmi újabb az Xs max-ra akkor mehet vissza arra majd, bár lehet az akkor nem lesz aktuális már és tologatni kell míg a hivatalos 12.4 kijön, viszont így beta-val addig is tudja hasznélni, ez azért nem egy korai cucc és elég jó. Nem beszélek én zöldségeket csak ha akarok :grinning:

1 Like

Ó bakker ezt elfelejtettem, hogy megint előadták ezt a verziószám cseszekedést, mint nem olyan rég az iPadekkel.

Igen, akkor valóban csak a béta segíthet. :frowning: Bocsika.