Black Friday avagy Fekete Péntek – iPhone-t vagy iPadet vásárolnál?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/11/04/black-friday-avagy-fekete-penteken-iphone-t-vagy-ipadet-vasarolnal/

Már a november elejét tapossuk és bizony lassan elindultak a Black Friday avagy Fekete Péntek akciók, hirdetések, amikbe bizony beletartoznak majd az iPhone-os, és iPades akciók is, érdemes odafigyelni, hogy melyik terméket vásároljuk meg, illetve hogy hol! Hazánkban a Fekete Péntek nem egészen azt jelenti, mint külföldön. Ugyan vannak akciók, de azért 70-90%-okról nem beszélhetünk.…

Szerintem gáz, hogy a black friday-nál is úgy adják a 10-20% kedvezményeket, mint bármeyik kuponos(joy stb) akcióknál. Vegyük át a black friday-t az “eredeti” akciókkal eggyütt. Úgy már megérné. :grinning::grinning:

1 kedvelés

Mi már a második évben megyünk ki Fekete Péntek miatt Londonba, ahol tényleg 50-80%-os kedvezmények vannak, sőt ugye Apple Store is van, ha esetleg lenne ott is valami. Nyilván ez itthon nem annyira komoly.

Az AirPods Pro nem lesz valahol brutál akcióban ,hallott valaki róla ?

Ez egy új termék, nem lesz rá akció sajnos.

Még nincs Black Friday, de én ma botlottam bele egy “jó” kis akcióba. Párom mondta, hogy jó volna neki egy sima ipad online tanuláshoz. Elmentem szétnézni elektronikai boltba (direkt nem storeba) és beleszaladtam egy ipad 6th 128GB Wifi modellba ~120ezer ft-ért. :smiley:

Egyik magyarországi mobilszolgáltatónál a iphone 7 32 GB-os készülék (új szerződéssel vagy szerződéshosszabbítással) 100 000 Ft alatt van jelenleg.