Ha a Safari már nem használja az Adobe Reader programot, hogyan állíthatjuk be, hogy valami mást használjon a PDF megnyitásához?
*Például a Safari beállításaiban nem találok semmit ehhez, és szó szerint mindent kipróbáltam
Ha a Safari már nem használja az Adobe Reader programot, hogyan állíthatjuk be, hogy valami mást használjon a PDF megnyitásához?
*Például a Safari beállításaiban nem találok semmit ehhez, és szó szerint mindent kipróbáltam
a Safari alapból megnyitja a PDF-et, és szerintem korábban sem kellett hozzá semmiféle beépülő modul, pláne nem Adobe Reader. mire gondolsz pontosan?
Szóval, a telekom.hu szolgáltatómnál a fiókomban megpróbálom letölteni a számláim pdf-fájlját, de a mellékelt kép szerint ‘blokkolt plugin’ miatt nem sikerül… 
a biztonsági tanúsítványnak ehhez semmi köze. alul a “blokkolt plugin” jelzés esetén menj a Safari beállításaiba, azon belül a Weboldalak fülre, és ott nézd meg a plugineket.
Tisztelt Jadeye, a tényt te magad is látod a betöltött fotón: “A Safari titkosított kapcsolattal csatlakozik a következőhöz: www.telekom.hu. A digitális tanúsitvánnyal végzett titkosítás biztonságban tartja a következő https webhelyről vagy webhelyre küldött információkat: www.telekom.hu.”
A szíves tanácsod szerint ejárva a Safari beállításaiban, azon belül a Weboldalak fülön a relrváns aktuális beállításokon:
Olvasó: Konfigurált webhelyek: telekom.hu BE
Helyzet:Konfigurált webhelyek: telekom.hu Engedélyezés
Letöltések: … www.telekom.hu Engedélyezés
Mindezen beállításokkal sem engedi letölteni a www.telekom.hu fiókomból a számláim pdf fájlját… 
Nos, mit tehetek?
de a biztonsági tanúsítványnak mindehhez semmi köze nincsen, az lényegtelen, hogy a kapcsolat titkosított vagy sem, alul a “blokkolt plugin” értesítést nem emiatt kapod. milyen bővítmények vannak engedélyezve vagy letiltva a Bővítmények fül alatt?
passzolom, én gond nélkül le tudom tölteni a száma PDF-jét. telepítve van egyébként az Adobe Reader a gépedre? mert próbáld meg, mi van akkor, ha azt letörlöd a gépről.
Köszönöm… 
tehát mi van akkor, ha letörlöd az Adobe Readert?
Köszönöm, még lehet, hogy futok egy kört az Apple Support-talakkor töltsd le újra az Adobe Readert, hogy fent legyen, majd utána az AppCleanerrel elimináld minden nyomát.
Köszönöm Jadeye,… élek az ötlettel …