Bloomberg: AirPower-szerű töltőn és nagy hatótávolságú vezeték nélküli töltésen dolgozik az Apple

Eredetileg itt jelent meg: Bloomberg: AirPower-szerű töltőn és nagy hatótávolságú vezeték nélküli töltésen dolgozik az Apple - Szifon.com

A Bloombergnél Mark Gurman felfedte, hogy információi szerint az Apple milyen frontokon szeretne fejlődni a vezeték nélküli töltés világában. Ha minden igaz, a cupertinói cégnél dolgoznak egy új, AirPower-szerű vezeték nélküli töltőállomáson és nagy hatótávolságú vezeték nélküli töltéssel is kísérleteznek. Nézzük meg, hogy mit tudunk! Az Apple vezeték nélküli töltési ambícióit bemutató jelentésében Gurman azt…

Airpowert megcsinálta a Xiaomi.
A hatótávolságú vezeték nélküli töltést meg egy kínai cég csinálta meg, igaz még csak prototípus, szóval ha az Apple-nek több évébe telik megcsinálni akkor ott nagy gondok vannak.

Edit: Huawei helyett Xiaomi.

és a Huawei terméke nem tölti az Apple Watch-okat is? mert ha nem, akkor almás környezetben nem vagy vele előrébb.

Jó dolog ez, csak nem tudom a nagy környezetvédelemben amit mindig hangoztatnak ezt miért nyomják? A hatékonyságuk sokkal rosszabb mint a kábelé.

Nem jók ezek a fekvő töltők. Így nem lehet használni közben.
Nekem állványos van és úgy töltés közben is használható a teló.

Xiaomi. Az Airpower készen volt, ki is volt állítva, ki lehetett próbálni. A nagy disszipáció miatt nem adták ki. Arra semmi garancia, hogy a csak a kínai belpiacra készült klónnak nincs ilyen problémja.

Az igaz, hogy ki volt állítva de csak 1 prototípus, és azért kaszálták el mivel az Apple-nél nem felet meg az elvárásnak és hajlamos volt túlmelegedni amit nem tudtak megoldani.
És elvileg a Xiaomi-nak sikerült ezt a túlmelegedést megoldania.