Bloomberg: két gondot is javít majd az új HomePod

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/05/12/bloomberg-ket-gondot-is-javit-majd-az-uj-homepod/

Szinte hihetetlen, hogy az Apple 2017-ben adta ki a HomePod okoshangszórót, pedig így történt. Azóta több ok miatt nem ért el nagy sikereket, és úgy fest, hogy ezek közül az Apple javítani tervez kettőt egy új, kisebb HomePoddal. Az egyik nagy gond, hogy az Apple nagyon lassan indította be az árusítást. Példának okáért Indiában csak…

Jó lenne hogy ha kerülne bele egy akumlátor meg kapna maga alá egy dokkoló töltőt. Óriásit ugrana a sikerre! Nem is értem hogy miért így jött ki. Vártam a megjelenés napját és amikor megláttam hogy kábel van hozzá már le is tettem róla és vettem helyette mást. Azt hittem hogy egy ilyen innovatív és modern újító cég nem köti kábelhez a termékeit ha nem muszáj. Ha pedig muszáj akkor nem értem az okát. Bár biztos megvan.

A HomePod nem hordozható hangszórónak lett tervezve. A lakásban, adott ponton elhelyezés után órákon keresztül térképezi fel, hogy hogy szórja a hangot, milyen az akkusztika. Ha adott ponthoz van kötve szoftveresen, mi értelme lenne akkut beletenni? Ha odébb vinnéd, újrakezdődne a felismerési ciklusa, mire felismeri, lemerül.

1 kedvelés