Bloomberg: már tesztelés alatt van az Apple új, M2-es chipje

Eredetileg itt jelent meg: Bloomberg: már tesztelés alatt van az Apple új, M2-es chipje - Szifon.com

Kedd este Apple esemény lesz, ahol feltehetően bemutatásra kerül az új MacBook Air és egy frissített, belépő szintű MacBook Pro is. Ezekben pedig elképzelhető, hogy az Apple új, M2-es chipje lesz megtalálható, amit – ha minden igaz – jelenleg több macOS-verzió alatt is tesztelnek a cégnél. Mark Gurman, a Bloomberg újságírója legújabb „Power On” hírlevelében…

Vajon miért kellhet az M2 amikor ott az M1 pro és a MAX? Ez M2 ezeket is verné?

1 kedvelés

holnap kiderül a papírforma, majd mikor kint lesz akkor a valós forma.

Egy generációval újabb. Szvsz biztos lassabb lesz a Pro-nál és a Maxnál, viszont gyorsabb lesz a régi, alap M1-nél. Újabb alapok, amire biztos építenek majd újra Pro-t és Max-ot. Mint az Intelnél a különböző generációk, ahol ez szintén nem jelent önmagában nagyobb teljesítményt a régihez képest. Egy 3 generációval ezelőtti i7-es megveri a legújabb i3-ast.

Siman tudsz talalni olyan, Desktop-ba valo 3 generacioval elotti i7-est (tehat, 9. generaciosat), amit meg fog tudni verni az aktualis (tehat 12. generacios) i3-as. Szoval, ez semmit sem jelent. Ez az osztalyozas, mint i3/i7, csak az adott generacion beluli “osszevetesre” alkalmas. Generaciok kozott semmi, de semmi jelentosege nincs. Meg azt sem tudod kategorikusan kijelenteni, hogy minden i7-ben van hyperthreading, vagy minden i5 4 magot tartalmaz.

M1 Ultra lett :smiley: