Bloomberg: sokat kell még várni a Face ID-s iMac-re

Eredetileg itt jelent meg: Bloomberg: sokat kell még várni a Face ID-s iMac-re - Szifon.com

Mark Gurman a Bloombergnél kiadott egy rakás jóslatot, többek közt egy olyat is, ami a Face ID-s iMac-et érinti. Mielőtt rohannál megnézni, hogy mennyi pénzt is rejtettél a párnád alá arra a célra, ha az Apple kiadna egy Face ID-s Mac-et, higgadj le egy kicsit, mert Gurman szerint még sokat kell várni rá. A Face…

Azt hittem a laptopok kapják meg először a Face ID. Ott az újlenyomat olvasók már integrálva vannak. Ott könnyebb lenne az átállás. Meglepő hogy először asztali termékbe akarják beépíteni ahol mindenféle biometriai azonosító hiányzik… Szerintem nem is igazán a betekintési szög a fő probléma hanem a tekintési távolság. Bár lehet hogy rosszul gondolom. Jöhetne egy touch ID-s Bluetooth billentyűzet is.

A telefonban én utálom, csak annyit kérek, ne erőszakolják rám, maradjon mellette az ujjlenyomat is.

1 kedvelés

Pedig iMac/MacPro/MacMini-nel lenne ez logikus. A kijelzobe epitett FaceID totalisan secure modon tudna csatlakozni vezeteken a gepben es igy a T2-ben levo secure enclavehoz. Vezetekek nelkul nem tudsz ilyet illeszteni. Tehat szerintem, hamarabb lesz displayben FaceID, mint wireless keyboardban TouchID.

2 kedvelés

A Mac mini :astonished: ? És abban hol lenne a kamera?

A kijelzoben?

Ezért van még mindig i8-am :slight_smile: SE-re erről váltani nem annyira érdemes, többiben meg nincs TouchID. De az hírlik, hogy visszatér hamarosan. Így kimarad nekem minden X, 11, 12, de majd a 13! :slight_smile:

Rájöttek, hogy jelenleg a maszkviselés miatt nem olyan húdehappy a FaceID. Remélem, hogy nem a MaskID lesz a megoldás, hanem visszajön a touch… :smiley: