Bloomberg: új számlapok is érkeznek az Apple Watch Series 7-tel

Eredetileg itt jelent meg: Bloomberg: új számlapok is érkeznek az Apple Watch Series 7-tel - Szifon.com

A Biblia szerint Isten a 7. napon csak megpihent, de az Apple az Apple Watch Series 7-nél jött csak igazán lendületbe. Korábban már beszámoltunk róla, hogy 1 mm-rel nagyobb lesz a kijelzője az új órának, de ha ez még nem lenne elég, az az egy extra milliméter lehetővé teszi, hogy teljesen újratervezett, exkluzív számlapokat is…

új 41 > régi 44 :woozy_face:

1 kedvelés

Indokolt igen, mert az eddigiek elég randák sajna.

2 kedvelés

Mit tippeltek a régi szíjak használhatóak lesznek az újakhoz?

igen, erről szólnak a hírek, és ez az óra korábbi méretnövekedésekor sem volt másképp.

1 kedvelés

Most már értem, hogy miért csak 1 mm a növekedés és nem 2 mm, azaz 42 és 46 mm lett az új.
Hiszen akkor az új 42-eshez használható lett volna a régi 42-es szíj :speak_no_evil:

Ezt mibol gondolod? A regi 42-es szij szelesebb, mint a regi 38-as szij, merthogy a 42 es a 38, az nem a szelesseget, hanem a magassagot jeloli.

Saját érdekemben is remélem, hogy ezt benéztem és a régi 44-eshez való szíjak használhatóak lesznek az új 45-öshöz.
Utána néztem és valóban én emlékeztem rosszul, mert az óratok változása pl 38-ról 40-re nem jelentette azt, hogy a régi 38-hoz vásárolt szíj nem volt használható a 40-eshez.

Új számlapok? Kb. erre számítottam meg a csúnya kocka óratokra. 🤷

Idiokrácia, ostoba és gagyi számlapok. Már rég dobtam volna a Samsungot ha lennének hasonlóan stílusos számlapok.

Én csak azt nem vágom, miért is nincsen valóban 1xű funkcionális számlap egy sem! Nekem és lehet még sokaknak jöhetne jól olyan amin felül pl az idő digitálisan és alatta simán csak ikonok amikkel indíthatom amit akarok, szabadon választott elrendezésben. Minek a sok csicsa-micsa hiszen egy funkcionális kiegészítőről beszélünk, amit lehetne gyorsan célirányosan kezelni, ha nem lenne megkötve a kezünk.

ott van a Moduláris.

modularis

Igen ez jü is lehetne akár ha a közepén is én választanám meg mit akarok, de oda nem tudok 3 ikont tenni sajnos, sőt nálam a 2x4 ikon lenne ok vagy a 3x3 akár, de ilyent nem találtam még. A háttérnek meg pl lehetne egy élő időjárás is akár. A legtöbb ikon a sima infografikon számlapon fér el az 8db de ott is vannak megjelenítési problémák, mert adott helyen, adott ikon pl nem néz ki sehogy sem a hely miatt.