Bloomberg: újratervezett iMac, AirTag, feltámasztott AirPower, 14 colos MacBook Pro és még sok más

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/26/bloomberg-ujratervezett-imac-airtag-feltamasztott-airpower-14-colos-macbook-pro-es-meg-sok-mas/

Mark Gurman a Bloombergnél kiadott egy óriási jóslat-gyűjteményt, melyben az Apple idei terveiről beszél. Gurman cikkeire általában lehet számítani, mert csak akkor ír ilyesmiről, ha van belső információja, ezért szinte mindig bejönnek előrejelzései. Nézzük meg, hogy mire számíthatunk az Apple-től 2020-ban és 2021-ben! Általában ennyi részletet külön-külön cikkekbe tenne valószínűleg Gurman, de most Periscope-on válaszolt…

Meglatjuk mekkora lesz a legkisebb meretu iphone, es nem a kijelzo merettol a legkisebb hanem a telefon haz kulso meret ,mert ez a mostani 4,7 kijelzo meret tepsi mint a tobbi a keszulek haz miatt!!!
Az lesz a befuto telefon amelyik lesz a legkisebb hazban, tepsi talca meretu telefonok tarhaza mar van amennyit csak akartunk! Normal kompakt fogasu telefont nincs egy se telejes kijezlo meretbe! Iranyar 500-600ezer ft 256-512gb -vel!!! Ipad pro 11 2020 256gb 3napja megvan, nagyon jo kis keszulek tetszik ipad air2 utodja lett! Varom az SE utodjat ami nem akkora mint a 6/7/8 as! 128gb kizart, a regi SE 128as ,attol mar nagyobb lesz a kovetkezo!

@proger82 az alapján, hogy a most megjelent új iPhone SE 4,7"-es lett, nem lesz ennél kisebb méretű készülék már.

Volt már hogy rájöttek a hibájukra, mikor ugye kijöttek az első SE-vel két év után, de ezt nem elhibázták valószínű, hanem így jött ki olcsóbbra a kütyü. Most hogy ez elhibázott lépés-e részükről és vették volna drágábban ha marad a méret de kap egy új kijelzőt és vmi más azonosítót mint a régi T-ID és annyival drágábban de cserébe kompaktabb méretben mennyire fogyott volna, szvsz sosem tudjuk majd meg, kivéve ha az egész világon erre irányuló kérelmek seregével meg nem törik a gondolatmenetüket és a nyomásnak engedve mégis kiadnak egy olyant amit annyi SE tulajdonos várt.

Jadeye,
Pedig a cikkben írt 5,4” kijelzővel szerelt iPhone külmérete a pletykák alapján valamivel kisebb lesz, mint az új iPhone SE mérete.

Varom az SE utodjat ami nem akkora mint a 6/7/8 as!

azt várhatod te bolond. :smiley:

@nord akkor úgy írom: nem lesz 5/5s méretű.