Booking.com: szerezz 10 eurós jutalmat, avagy kupont az alkalmazásban!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/06/11/booking-com-szerezz-10-euros-jutalmat-avagy-kupont-az-alkalmazasban/

Különleges akció keretében most 10 eurós jutalmat, avagy kupont ad nekünk a Booking.com, ha az alkalmazásán belül megteszünk néhány lépést. Ehhez lényegében le kell letölteni a Booking.com alkalmazást, és belépni a meglévő felhasználói fiókunkkal vagy regisztrálni egy újjal. Ezután az alábbiakat kell tennünk. Keressünk rá az alkalmazáson belül tetszőlegesen bármelyik városra, majd ott szállásokat, bármilyen…

Nálunk most már külföldi tranzakciós díjat számol fel foglalásnál mivel Hollandiában van a Booking székhelye :frowning: Szerettem nagyon mert elég sokat foglalok szobát munka miatt, de az elmúlt időben az árak is elég magasak lettek. Most már csak arra használom, hogy megkeressem a legmegfelelőbb a Hoteleket az adott helyen és utánna pedig írok a Hotelnek, hogy Bookingon ennyiért van a szoba és 99%-ban alá is szoktak menni kicsit az árnak. :slight_smile:

Én meg inkább a bookingon foglalok, mert az legalább biztosan a tiéd, ha lefoglaltad. Pár napja esett meg velünk, hogy a szállás.hu-n foglaltunk egy balatoni szállást, mindössze 1 éjszakára. Minden rendben ment, feleségem el is utalta az előleget, majd másnap jött az email, hogy jaaa, amúgy ők nem adják ki 1 éjszakára a szállást, csak minimum 2-re. Utána beszéltem a szállásadóval telefonon, ahol egy 1,25x árat mondott, hogy annyiért mégis fogadna minket egy éjszakára. Tehát a szállás.hu a szállások jófogása, ahol hirdethetsz, de nem kell feltétlenül elfogadnod a foglalási szándékot… Ellenben a bookinggal.

Hát most a Lockdown alatt azért a Bookingon is lehetett szobát foglalni olyan Hotelekbe ami nyitva se volt :frowning: Lefoglaltam a szobát ki is fizettem aztán ott álltunk a Hotel ajtajába ami nyitva se volt. Utánna keresgetés telefonálás mire találtunk másikat. Mondjuk a pénzt szó nélkül visszaküldték. Meg a hűségprogramjuknak sincs sok értelme. Pár foglalás után eléred a Genius Level 2-őt ami szerinem örökre szól de igazából semmit nem jelent. Azt írja 15% kedvezmény meg ingyen reggeli, plusz szoba upgrade DE csak kiválasztott hoteleknél ami általában a legsz…abb szokott lenni. Amúgy, ha valaki sokat utazik, külföldre is ( sajnos Magyarországon csak Budapesten van) akkor ajánlom az Ibis Buisness kártyát amihez jár egy All Accor arany kártya is. Lehet pontokat gyűjteni amiket be tudsz utána váltani, mi januárban 12-en aludtunk 2 éjszakát Bangkokban ingyen a pontokkal. Ja és az elért szintek után valós kedvezmények meg szoba upgrade jár. Ráadásul ami nekem elég fontos, ha esetleg valami változás lenne az utazásban egy nappal késöbb vagy 1 szobával kevesebb akkor a Hotelt velhívva mindig mondják, hogy mivel direktbe foglaltam és nem Bookingon így semmi problémát nem jelent. De azért az lehet, hogy a szallas.hu rosszabb, ott viszont én még soha nem foglaltam.

1 kedvelés