Bordó színt kaphat az ősszel érkező iPhone 15 Pro

Eredetileg itt jelent meg: Bordó színt kaphat az ősszel érkező iPhone 15 Pro - Szifon.com

A 9to5Mac meg nem nevezett forrásokra hivatkozva azt állítja, hogy az iPhone 15 Pro új színét színkód pontossággal tudják. És ez még nem minden, ugyanis a sima iPhone 15 két új színét is felfedték. Nézzük meg, hogy milyen fergeteges színezésekkel állt elő az Apple 2023 őszére! Az iPhone 15 Pro új bordó színe #410D0D HEX…

Te tudod már, hogy milyen színben veszed meg ősszel az új iPhone-t?

Persze, egyiket se. :smiley:
Majd talán jövőre az i16-t.

A 13 pro színe a Sierra Blue volt. Az alpesi zöld évközben jött ki extraként

a 12 Pro-val szemben a teljesen új szín a zöld volt. a kék csak más árnyalatú volt.

A képen arról a babakéről nekem az xr jut eszembe. Nagyon nem tetszik. Mondjuk én amúgy se szeretem ezeket a színeket, a fekete és fehér ami nekem oké, a többi már nem, eddig is ebből a kettőből választottam. (Kivéve a 1st gen, mert abból nem igazán volt választási lehetőség :slight_smile:)

A kérdés ugye az volt, hogy ősszel milyen színben veszed meg az új iPhone-t. Maradva ezen a logikán a 11 pro exkluzív színe az modell megjelenésekor a midnight green volt. A 12 pro-é a pacific blue, a 13 proé a Sierra blue, a 14 pro-é a deep purple. Minden marketing anyagon ezek a színek voltak a megjelenéskor, majd az üzletekben ezt a szint tették a poszterekre. A 13 esetében volt márciusban +1 szín (váratlanul), az alpine green. Oké, megértem, hogy ennek a színnek a visszahozatalát várja legjobban a cikk írója, de nem ez volt a 13 pro megjelenésekor az “újdonság színe”. Amit most a 15 esetében szivárogtattak ki vélhetően.

12 pro óceánkék nagyon nagyon szép,11 pro zöld nagyon szép.A többi szin csak olyan ááh… :slight_smile:
Nekem éjfekete 13 mini imádom nem olyan szép mint a fent felsoroltak ,de annyi pénzt nem szeretnék a szine miatt kiadni…
Remélem lesz még ekkora méretű iphone felőlem SE is lehet csak ne ujjlenyomatos mert ez a fészájdí nagyon bejön nekem :grin:

Végre valami szép szín is a pro vonalon. Várós a piros pro…

Ez a bordo nekem is tetszik, de az idei lila is franko pasis.
A libafos zold alpesi zold szerintem baromi ronda, a 11pro-m zold volt, de undorodtam mikor levettem a bőr tokot arrol is.
Nem veletlen jutottam hozza mar ujonnan is apropenzert, senkinek se kellett.

A mostani ezust/feher pro maxom szemet gyonyorkodteto tok nelkul is nezegetni.