Car Thing – a Spotify bemutatta az első hardverét, egy autós zenevezérlőt

Eredetileg itt jelent meg: Car Thing – a Spotify bemutatta az első hardverét, egy autós zenevezérlőt - Szifon.com

Vezetés közben számomra elengedhetetlen, hogy szóljon a zene, nélküle üresnek, unalmasnak tűnnek a megtett kilométerek. Nagyjából 7 éve vagyok Spotify Premium előfizető és mivel a kocsiban alapból csak jack-csatlakozó van, ezért az Anker ROAV Bluetooth-os FM Transmitterével küldöm ki a hangot az autó hangszóróira. Nagyon ellenzem a vezetés közbeni mobilozást, de van, amikor egyszerűen igényem…

Szerintem az ilyen erintokijelzos matatas ugyanugy elvonja a figyelmet. De hat mar minden autoban csak ilyenek vannak.

Az a probléma hogyha lejár a szerződésünk egy bizonyos sztárral akkor annak egyszerűen a dalait meg az albumait kiveszik a termék palettáról. És te meg csak csodálkozol hogy a kedvenc lejátszási listát majd hiányosak és vagy teljesen üresek egy két év után. 🤷🏼

Én egy MK 3,5 Focussal járok. Full fapad, tehát nem az érintős rendszer van benne, viszont van egy USB csati, amit elkezdtem próbálgatni. Mint kiderült, kompatibilis a szifonnal, viszont egyedül a gyári zenelejátszót képes valamennyire kezelni, tehát a Spoty kiesik. Igy váltottam Apple One-nal az Apple Music-ra, (meg akkor már legyen valami haszna, 50gb tárhely, meg apple tv+) hát valami borzalom Spory után. Minőségre, kezelhetőségre. Ok a tartalom az sckb ugyanaz, de minden más valami horror.
Én ezt a cuccot kipróbálnám.

1 kedvelés

Focusba azért lehet találni alternatívákat a gyári buta fejegység helyett.

Tudom és néztem is ilyen opciókat. A gyári fejegység, eléggé horror áron van a többihez képest + szerelési költség, a többivel meg az a bajom, hogy nem tudom, hogy ad 1 meddig birják a kijelzők, ad 2 mennyire zabálja meg a kocsi akksiját. Após Mazdájában már másodjára kell idő előtt akksit cserélni, pont egy ilyen utólag beépitett pioneer fejegység miatt. Maga a cucc tök jól műxik neki, de kétszer rohdt már le a kocsi alatta az akksi miatt.

Mert sajnos nem jó van bekötve. Nekem is ez volt a Golffal aztán elvittem egy autóelektronikáshoz és azóta null probléma.

1 kedvelés

Így van, ha jól van bekötve nem meríti semmivel sem jobban, mint a gyári. Általában ott van elszúrva, hogy ha nincs kapcsolt 12V akkor hajlamosak a beszerelők fixre kötni, ahelyett, hogy a megfelelő helyről hoznának kapcsolt 12V-ot vagy beletennének egy can-bus adaptert.