CarlinKit: vezetéknélküli CarPlay-adapter androidos fejegységhez vagy tablethez

Eredetileg itt jelent meg: CarlinKit: vezetéknélküli CarPlay-adapter androidos fejegységhez vagy tablethez - Szifon.com

Az oldalon már több CarPlay-es fejegységet is kipróbáltunk, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan autóba is CarPlay kerüljön, amelyik alapból nem rendelkezik azzal. A fejegység ára és a beszerelési költség miatt viszont ez a megoldás már nem igazán költséghatékony egy régebbi, pláne nem több milliós értékű autó esetén. Egy ideje már elérhetők a piacon a különféle…

Okés, de ez mivel nyújt többet mintha a telefon kijelzőt nyomkodnám?
A nagyobb méret?

nagyobb kijelzőméret, automatikus csatlakozás, ki sem kell venni hozzá a zsebedből az iPhone-t.

Nekem már évek óta ilyenem van.
Egy andoidos fejegység van alapból az autóban, ehhez csatlakozom vele. Először kábelesen ment a csatlakozás, ám kb. egy éve áttértem a wifi + BT kapcsolatra. Ez nagyjából stabil is (az esetek kb. 80 % -ában). 10 % -ban hosszasan próbálkozik mire összejön a dolog, és az utolsó 10 % -ban a jó istennek se akar összehangolódni…
Ez általában ott jelentkezik megfigyelésem szerint ahol túl sok hálózat érhető el egyszerre. De ha odébb megyek, akkor már megoldja.
Tehát kb. 80% -ban stabil a rendszer, a Parancsokkal pedig lényegében (70 % kb.) beülök és már kapcsolódik is fel a cuccra. :slight_smile:

Mi a helyzet a hanggal? Hol fog szólni a navigáció és az Apple Music?

a cikkben említett esetben a navigáció hangja a tablet hangszóróiról szól. Apple Music-ot nem próbáltam, de valószínűleg az is onnan fog szólni, mert ugye nincs rákötve az autó fejegységére. ha az autó fejegységén van aux, a használt tableten meg jack, akkor egy jack-jack kábellel használhatja az autó hangszóróit is.

-Nekem sajnos fekvő nézetben hibás felbontással jelenik meg a telefon tükrözés, összenyomot képet kapok. Álló helyzetben jó.
-Ahogy már Grofzero is jelezte, sokszor nem csatlakozik fel a telefon.
-USB C csatlakozós tablettem, van ezért ilyen OTG-t vettem hozzá. Működik vele, sajnos az erre csatlakozott USB A- USB A kábellel nem tölti a PDA-t.
Ötlet a problémáimra van valakinek?