Kérdésem: hogyan tudom kiválasztani, hogy melyik app jelenik itt meg (a Google Maps helyén például)?
itt nem: General → Settings → CarPlay
Köszi!
mit értesz pontosan az “itt” alatt, a kijelző tartalmának melyik részét?
@rihekopo79 ha nem válaszolsz, akkor nehéz lesz segíteni.
jaj… ahol a képen a Google maps van, ahogy írtam
nem értem. bal oldalt az ikonra gondolsz, vagy jobb oldalra (valójában középre), ahol a megnyitott app látszik?
Nálam pl a Waze jelenik meg automatikusan amikor fut. Vagy én sem értem a kérdést teljesen.
Sehogy nem tudod befolyásolni. A navigációs alkalmazások élveznek előnyt és mindig az van a “split screen”-en a Google Maps helyén, amely navigációra használható és utoljára volt megnyitva. Ha pl. felrakod a Waze-t és azt indítod el, akkor “lecseréli” a Google Maps-et. A jobb oldali szekcióban pedig a telefonhívás / kommunikációs alkalmazás (pl. Microsoft Teams) tud beülni, valamint a média vezérlés vagy a naptár.
A beállításaiban vannak még a CarPlay képes appok, meg amiket törölni sem lehet onnan, talán azokból vhogy lehet variálni is, de sosem próbáltam.
NEM! Egyszer használtam a Google Mapset, utána Waze-t megnyitottam kb. 5x, és maradt a Google… na mindegy… most megint Waze, de elég hektikus… és sz-r, h nem tudom beállítani…
Ha jól emlékszem a 18.2-vel jönni fog egy rész ahol a majd be lehet állítani az alapértelmezett papokat mi mit használjon. böngésző, üzenet, térkép stb.
Ez a téma automatikusan bezárult 2 nappal az utolsó válasz után. Az új válaszok már nem engedélyezettek.