Cégesen elszámolni az iCloud és egyéb előfizetéseket a telefonszámod segítségével?

Szóval eszembe juttott egy kérdés, amit nem tudok tesztelni. A kérdés az, hogy eltudod-e úgy számolni mondjuk a 4TB-os 10.000Ft-os iCloud előfizetést cégesen, hogy a Telefonszámoddal fizetsz.

Tehát Telekom, vagy Yettel számot adsz meg az iCloud alatt, ez a szám céges szám vagy céges számlázáshoz tartozik a mobilcégnél, majd pedig a mobilcég ugye céges számlát ad, és ezt az összeget “mobilfizetésként” teszi be. :slight_smile: Ezt valaki próbálta már, vagy használja így?

Sztem nézz utána, csak könyvelőnek ne higgyél. mert ha hármat megkérdezel erről, mind mást fog rá mondani és ha megemlíted a másik véleményét, akkor azt simán lehűlyézik. :grinning:
Esetleg ha vki itt már csinálja, akkor az mérvadó lehet, bár talán csak még nem szúrt szemet vmi unatkozó NAVosnak. :grinning:

Oda van írva, próbálta már valaki? :smiley: ez a lényeg.

Tudom olvastam és azért is írtam a végére ami akkor is előfordulhat, na meg a könyvelők miatt írtam, mert én ebbe futottam már bele sok alkalommal és azt várják, bízzon rájuk az ember mindent is nyugodtan. Így hogyan legyek a szokásos szabályokat kikerülő, ha nem is tudom mit kerüljek ki, mert az összes mást mond :rofl: :rofl: :rofl:

de most úgy őszintén, mégis hogyan segít a hozzászólásod a fenti kérdésben? mert szerintem sehogy.

Megpróbálom.

  1. könyvelőknek ne higgy, mert mind kb mást mond, de ezt le is írtam.
  2. Attól hogy valakinél működik egy megoldás, még koránt sem biztos, hogy az jó lesz a NAV-nak is alkalom adtán.
1 kedvelés