CES 2020: JBL, Sony, OnePlus és még sokan mások

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/01/12/ces-2020-jbl-sony-oneplus-es-meg-sokan-masok/

A MacRumors összegyűjtött egy újabb adag érdekességet, amit az idei CES-en mutattak be. Írtunk már okos kerti világításról, a Samsung otthoni robotjáról, az Apple részvételéről, iPad/iPhone és Mac kiegészítőkről és HomeKit cuccokról is. Nézzük meg, hogy mi maradt ki! A Brydge kiadott egy Pro+ nevű billentyűzetet az iPad Pro-hoz, aminek érdekessége, hogy egy trackpadet is…

100 fokos “vízben” zuhanyozni? :smiley:

100 Fahrenheit = 37,8 Celsius
Szerintem nem elvetemült ötlet…

2 kedvelés

Megérett az emberiség a kipusztulására… Sirit kérjem meg, hogy feltöltse a lábast vízzel…?? Noóóórmááális???

Nekem az kurvára tetszik. Sokszor egy lábost megtölteni több perc, addig azért mondjuk odaéghet valami. Így simán csak elindítom és megtölti. :man_shrugging:t2:

Labost megtolteni tobb perc…???
Probaltad ugy, hogy kinyitod a csapot…? :smiley:

Nem mertem :smiley:

Előző albérletemben a helyi adottságok miatt annyira alacsony volt a víznyomás, hogy igen, egy nagyobb lábast, felmosó vödröt, kádat vízzel megtölteni percek volt.

Lábast megtölteni több perc, komoly gondjaik vannak egyeseknek.

Szerintem is kurvajó, vagy ha pl olyat is tudna, hogy megmondod neki pontosan mennyi vizet kell engednie…
Nem kell méricskélni… Jó cucc!

Akkor nekünk komoly gondjaink vannak!!! :smiley: Jó hát mindenkinek más kell, ennyi. :slight_smile:

Ami miatt “kesergek”: a sok elektronikus szarral lenevelik az embert a gondolkodásról, pláne a tevékenységről, a cselekvőkészségről. Elbaszott Sirihívó/Alexahívó droidokat próbálnak nevelni, és ez nagyon rossz irány.

Szvsz az lenne az igazi, ha már folyik belöle a víz, hogy megmondom neki milyen meleg vizet akarok folyatni. Nekem az lenne a király, ha mielőtt beállok a tus alá, megmondom mennyi celsius és milyen erősen kell és az folyik. Tiszta gáz lenne! Ja nem, víz :roll_eyes:

Na nem mert ezek nem tudnak beszélgetni sem, csak írni az okostelón és amikor nem tud valamit akkor nem megnézi a guglin hanem ír vkinek aki talán tudja, mert az okosteló csak chat-elni van nekik. Ez szégyen! Az ilyenekkel legalább talán beszélni kezdenek újra. :slightly_smiling_face:

es akkor?

Én szűrt vizet használok főzéshez, és az elég lassan folyik.