CES 2020: Samsung Ballie – ez az a droid, amit kerestél?

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/01/08/ces-2020-samsung-ballie-ez-az-a-droid-amit-kerestel/

A Star Wars filmekben a droidok mindig jó segítségnek bizonyulnak és saját egyéniséggel is rendelkeznek. Épp ezért sokan vágynak egy saját R2-D2-ra vagy egy BB-8-re. Amikor azonban a Samsung megvalósította a dolgot az új Ballie-val, akkor már kicsit furcsább lett a helyzet. A koreai gyártó a CES-en mutatta be az új Samsung Ballie-t, mely egy…

Ez elképesztő!

Poénnak jó, de gyakorlati hasznát nem nagyon látom…

Majd ha az Apple bejelenti tiz év múlva, hogy feltálalt egy ilyen eszközt ami már a Samsungnak van tiz éve. Akkor majd a kiadás utáni második verziót megveszem az első nagy frissítése után.  :heart:

Engem nem látna az ágyon, olyan magasan alszok :joy::joy::joy:

Mert annyi ilyen eset volt már nem? Eddig a samu kopizott minden értelmes dolgot az apple-től és nem annyira fordítva szvsz.

@White64GB mondjuk legalább a Samsung Pass működik majd iPhone-on és iPaden a Face ID-val.

1 kedvelés

Ügyesen csinálták. A kutya nem beszélne erről a funkcióról.

Szerintem White64GB az olyan példákra gondolt, mint pl. a tablet, amit a Microsoft is készített már tíz évvel az ipad előtt, mégis az ipadtől kezdve terjedtek el ezek a kütyük, mert az Apple jókor, jó helyen, jó megvalósítással és jó körítéssel tálalta.

Lehet, de ilyen volt fordítva is persze nem pont Microsofttal, henem más cégekkel, amikor az apple bemutatott valamit és akkor az ott még nem volt időszerű de később más cég jókor és persze időszerűbben adott ki hasonlót és azzal keresett egy halom pénzt. Csak ugye ezeket nem fújják fel annyira mert a fordítottja a hír értékű inkább.
Ja meg az iphone sem volt első okosteló csak reformált egyet a piacon.