CES 2021: A legjobb okosotthon és egyéb kiegészítők

Eredetileg itt jelent meg: CES 2021: A legjobb okosotthon és egyéb kiegészítők - Szifon.com

Idén is megrendezésre került Las Vegasban az év legnagyobb technológiai rendezvénye, a Consumer Electronics Show (CES) 2021. A több napon át tartó eseményen általában olyan gyártók mutatják be újdonságaikat, mint a Samsung, LG, Sony, Intel és társaik. A CES 2021 rengeteg újdonságot hozott a tech piacra. Mi most a legjobb okosotthon kütyük közül szemezgetünk, amelyet…

Szerintem ezek nagyobbnál nagyobb marhaságok… :slight_smile:

1 kedvelés

TV-re, internetre, iPadre sot nem is olyan reg meg a kezmosasra is azt mondtak, hogy mekkora hulyeseg. :smiley:

Nekem kell amúgy a robot. Hátvakarásra :joy::man_shrugging:t2: Én venném.

1 kedvelés

Nekem (nem)kicsit már para, hogy hol tart a technológia. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően mozogtam sokáig IT vonalon (suli+értékesités), de, ahol most tartunk az valóban egy WestWorld/Blackmirror szerü jövőt vetit előre, vagy talán már jelent. Annyira tele vagyunk tömve elektronikával, hogy a függőség már nem jó szó rá. Lassan az élet alapvető része lesz az elektronika.

A Samsung kiadta az Air Taget. Apple. Jó reggelt!

1 kedvelés

Azért kíváncsi leszek mit tud majd az azonnal kiadott AirTag és az Apple terméke közti különbség. Támogatás, szoftver téren.

1 kedvelés

Már ha valaha megjelenik.

Ezt csinálta anno az X előtt a FaceID-val is és mekkora blama lett abból mikor egy fotóval is átverték, majd javították és már csak videóval lehetett :grinning: :grinning: :grinning: , azután meg kivették mivel képtelenek voltak szintet hozni és ráfogták, hogy jobb a kijelző alatti T-ID és milyen gáz a szenzor sziget, pedig az elején kopizták azt is. Olyan ez mint volt most a töltőadapterrel. Alig van önálló gondolatuk, az új S21-ben is talán csak a teleobjektív amit esetleg nem másoltak valakiről. Pedig a mostani maszkosság miatt igazán bevethetne vmelyik nagy gyártó egy valóban T-ID szinten dolgozó iris scannert végre, ott lehet maszk és kesztyű is rajunk akkor is olvas.

Amugy az AirTag az úgy fog működni Bt-n mint az iphone mikor keresem és offline állapotban van? Ha igen akkor azt csak Apple kütyükkel tudja vagy minden bekapcsolt Bt-s eszközzel kommunikálhat?

Nem tudom hogy fog működni :smiley:

Kár pedig bennetek bíztam. Akkor meg kell várni a megjelenést, talán leírják majd.

1 kedvelés

Mekkora koppincs a Bot Care :sweat_smile:
Még a kinézet is ugyanaz, mint a Nio autókban Nomi.