Eredetileg itt jelent meg: CES 2021: A legjobb okosotthon és egyéb kiegészítők - Szifon.com
Idén is megrendezésre került Las Vegasban az év legnagyobb technológiai rendezvénye, a Consumer Electronics Show (CES) 2021. A több napon át tartó eseményen általában olyan gyártók mutatják be újdonságaikat, mint a Samsung, LG, Sony, Intel és társaik. A CES 2021 rengeteg újdonságot hozott a tech piacra. Mi most a legjobb okosotthon kütyük közül szemezgetünk, amelyet…
Szerintem ezek nagyobbnál nagyobb marhaságok…
TV-re, internetre, iPadre sot nem is olyan reg meg a kezmosasra is azt mondtak, hogy mekkora hulyeseg.
Nekem kell amúgy a robot. Hátvakarásra Én venném.
Nekem (nem)kicsit már para, hogy hol tart a technológia. Mondom ezt úgy, hogy alapvetően mozogtam sokáig IT vonalon (suli+értékesités), de, ahol most tartunk az valóban egy WestWorld/Blackmirror szerü jövőt vetit előre, vagy talán már jelent. Annyira tele vagyunk tömve elektronikával, hogy a függőség már nem jó szó rá. Lassan az élet alapvető része lesz az elektronika.
A Samsung kiadta az Air Taget. Apple. Jó reggelt!
Azért kíváncsi leszek mit tud majd az azonnal kiadott AirTag és az Apple terméke közti különbség. Támogatás, szoftver téren.
Már ha valaha megjelenik.
Ezt csinálta anno az X előtt a FaceID-val is és mekkora blama lett abból mikor egy fotóval is átverték, majd javították és már csak videóval lehetett , azután meg kivették mivel képtelenek voltak szintet hozni és ráfogták, hogy jobb a kijelző alatti T-ID és milyen gáz a szenzor sziget, pedig az elején kopizták azt is. Olyan ez mint volt most a töltőadapterrel. Alig van önálló gondolatuk, az új S21-ben is talán csak a teleobjektív amit esetleg nem másoltak valakiről. Pedig a mostani maszkosság miatt igazán bevethetne vmelyik nagy gyártó egy valóban T-ID szinten dolgozó iris scannert végre, ott lehet maszk és kesztyű is rajunk akkor is olvas.
Amugy az AirTag az úgy fog működni Bt-n mint az iphone mikor keresem és offline állapotban van? Ha igen akkor azt csak Apple kütyükkel tudja vagy minden bekapcsolt Bt-s eszközzel kommunikálhat?
Nem tudom hogy fog működni
Kár pedig bennetek bíztam. Akkor meg kell várni a megjelenést, talán leírják majd.
Mekkora koppincs a Bot Care
Még a kinézet is ugyanaz, mint a Nio autókban Nomi.