CES: Ring kerti világítás, Nanoleaf okos világítópanelek és színes JBL fülesek

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/01/06/ces-ring-kerti-vilagitas-nanoleaf-okos-vilagitopanelek-es-szines-jbl-fulesek/

Január 7-én, kedden kezdődik a 2020-as CES (Consumer Electronics Show) és péntekig fog tartani, de ez nem azt jelenti, hogy nincsenek már információk azt illetően, hogy mikre számíthatunk. Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy valószínűleg az Apple is ki fog állítani valamit, most pedig nézzük meg a Ring, a Nanoleaf és a JBL újdonságait. A…

A Ring cuccok jópofák, bár nem vágom hogy a pics@ba különböztet meg egy pizzafutárnak öltözött baltás gyilkost egy normál pizzafutártól :).
Ha a solar lámpáik elérhető árban lesznek és lesz bennük elég kraft, hogy több óráig világítsanak akkor benevezek néhányra. Már évek óta agyalok ezen, legutóbb ott tartottam, hogy végigvezetek a térkő mellett egy kábelt és Philips HUE izzókkal, mozgásérzékelőkkel oldom meg a kerti világítást, de ha a solar cucc működne és esetleg home kit-es is lenne akkor az maga lenne a csoda :).

Engem a Ring kamera már rég elvesztett. Durva mennyi privacy probléma van velük, ami persze igaz lehet másik cégre is, de hát :man_shrugging:t2: