Ciki figyelmeztetést hozott az iOS 14.6 az Apple Watch Series 3 tulajdonosoknak

Eredetileg itt jelent meg: Ciki figyelmeztetést hozott az iOS 14.6 az Apple Watch Series 3 tulajdonosoknak - Szifon.com

Az Apple a mai napig árulja az Apple Watch Series 3-at, melyet még 2017 szeptemberében mutattak be, pedig újabban egyre inkább érződik, hogy az óra nem képes lépést tartani. Egyik gyakran fellépő hiba, hogy kevés a szabad tárhely az órán, ezért nem lehet rá telepíteni a szoftverfrissítést. Ez odáig fajult, hogy az iOS 14.6 már…

szánalmas… a series (0-1-)2 bírja?

a watchOS 7 csak a Series 3 és újabb órákra érhető el, így az annál régebbieken a fenti probléma sem jelentkezik, mert már nem érkezik rájuk frissítés.

1 kedvelés

akkor erre se kéne :smiley:

Akkor nem is a bluetooth miatt települ olyan baromi lassan az órákra a frissités, hanem mert a többszöröse méretben az iOS-nek is? Vagy hogy a fenébe nem elég neki a 8GB-os óra?

Nem tudom honnan van a 8GB tárhely, merthogy az enyim csak 4GB-os. És magától érthető, hogy a 2GB üres helyre nem biztos, hogy elfér. Szerintem egyébként maga a frissítések kezelése a problémás, a 14.6 frissítés előtti konkrétan 2GB-os volt és csak törléssel sikerült feltenni, a mostani 14.6 frissítésem 250MB körül volt és a figyelmeztetés ellenére telepítette az iPhone a Watch-ra gond nélkül, bár az üres hely már csak 1.8GB-ra váltott, annak ellenére, hogy nem tettem fel új alkalmazást, sem adatot.
És valóban ez lehetett az utolsó frissítés, ami lehet nem baj, bár én szerettem volna, ha a gyári alkalmazások törlése lehetőséget még erre is elhozzák! :slight_smile:

1 kedvelés

A gyari alkalmazasok torlesenek semmi ertelme nincs, mert semmi helyet nem szabadit fel a rendszeren.

Apple watchból nincs 4GB-os változat, 8GB a legkisebb és abból tudsz használni 5GB-ot.

Maga az óra igaz, hogy 8GB-os de csak abból 5GB használható ha hinni lehet ennek az oldalnak. (kérdés, akkor is fenn áll, hogy a pibe nem elég neki akkor is 5GB.) - (meg mi a fenére foglal el 3 és 6GB helyet?)
A 16GB-osnál meg 10GB használható ami meg vicc ugye… :smiley:

(Azért linkelem a series 2-t mert alapból a GPS+CELLULAR-t mutatja ami 16GB-os és mobilon nem tudom átváltani)
Másik jó kérdés, hogy a series 4-5-6 miért nem szerepel az oldalon?! :thinking:

Ez már eddig is így volt.
Nekem többször akadt problémám a frissítéssel és legutóbb, amikor megelégeltem, hogy biztos csak én vagyok a béna, rákerestem:
Az Apple support már hónapokkal ezelőtt azt írása az s3-ra, hogy így lehet telepíteni a rendszerfeissítést, csak most már az ios is tudja alapból.

Akkor a Watch alkalmazás miért mutat 4GB-ot a kapacitásnál, és jelenleg 2,7GB-ot az elérhetőnél. Az én órám más? Hova lett a 4GB a 8-hoz? :slight_smile:

Az elmeletem szerint, a kb 2 GB meretu operacios rendszer 2x van tarolva az oran, eltero “particion”, hogy gond eseten, mindig indithato legyen a masik, mert ugye nincs olyan csatlakozo az eszkozon, amivel baj eseten otthon szervizelheto lenne. A korabbi tomeges oraelromlasok a frissitesek kornyeken pedig elmultak, illetve nem hallhato mereture csokkent a zajban.

Nem is a hely miatt lenne fontos, hanem a rengeteg felesleges ikon rohadtuk zavaró. Sose találom, amit keresek.

miért nem rendezed át az ikonokat, középre csoportosítva a fontosakat, a szélére meg ami nem annyira fontos?

Így használom, de ez a legkevésbé se oldja meg a problémát.