Comply™ fülillesztékek az AirPods Pro-hoz, a tökéletes hangzásért!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/11/15/comply-fulillesztekek-az-airpods-pro-hoz-a-tokeletes-hangzasert/

A Comply™-ról már írtunk korábban itt a Szifon.com-on, és én jóformán minden, in-ear fülhallgatómhoz ezt a kiegészítőt használom. A Comply™ egy memóriahabos fülilleszték, amivel lényegében sokkal kényelmesebb érzést kapunk és nem mellékesen jobb hangzást is. Ez mostantól az AirPods Pro-hoz is elérhető! A Comply™ lényegében egy több éves fejlesztés eredménye. Kutatások, számítások, különböző tesztek segítségével tökéletesítették…

Abban tudtok segíteni, hogy a gyári szilikonillesztékhez képest hogyan kell méretet választani? Ha m-est használok, akkor a Comply-ból is jó az m-es, esetleg eggyel nagyobb kellene, a szoros kitöltés érdekében?

Frissítés #1

A nagy érdeklődésre való tekintettel az S/M/L-es csomag elfogyott, de hamarosan újra elérhető lesz! Honnan tudod, hogy mekkora kell neked? Amennyiben nem változtattad a gumi haragot az AirPods Pro kibontása után, és/vagy S-es gumiharangot használsz, akkor az M-es Comply tökéletesen megfelel majd neked! Az emberek több mint 85%-ának az M-es a teljesen jó, és abból van raktáron még a Muzix oldalán!

Sziasztok! "Amennyiben nem változtattad a gumi haragot az AirPods Pro kibontása után, és/vagy S-es gumiharangot használsz, akkor az M-es Comply tökéletesen megfelel majd neked! " --> Nekem eleve “M” volt rajta. Ez alapján “S” és “M” esetén egyaránt az “M”-et érdemes megvenni? Másik kérdés: Ez mennyire tartós? Csak mert 3-asával (is) árulják, ezért kérdezem. 3-at viszont minek venne magának az ember?

M-es teljesen jó lesz neked! Őszintén ez használattól függ mennyire tartós. Nyilván azért adják hármasával mert azért használódik. Ez nem gumi azért.

Ma vettem egy ilyet s/m/l méretben. Ami m-es a gyáriban az ebben s-es. (még jó,hogy nem 3db m-est vete,:slight_smile:) l-es méret az elképesztő nagy.
De ami a lényeg,hogy sztem sokkal rosszabb mint a gyári. Nem ajánlom. Direkt kipróbáltam az egyel nagyobb méretet is,de az nem “ül” bele rendesem. Az s-es meg benne van,de azt érezni,hogy nem marad úgy a helyén mint a gyári. Ha lehetne én azonnal vissza is vinném. Az alapján vettem,hogy olvastam,hogy kénylmesebb mint a gyári. Mert a gyári egy hosszabb beszélgetés után kezd kicsit “fájó” érzésű lenni.

Nekem pont ellenkezője. Sokkal jobb mint a gyári. Gyárival szenvedés volt nem akartam használni, kicsúszott, igazítani kellett. majdnem el is akartam adni az Airpods Pro-t, ezzel meg kényelmesebb stabilabb és kedvencem lett. S-est használok.

Biztos, hogy helyesen raktad be? Össze nyomkodtad mielőtt beraktad a füledbe? Megértem mindenkinek más a füle, előfordulhat, hogy nálad pont ez nem jó. Mondjuk nálad a gyári sem sajnos :frowning:

Sziasztok! Sajnos én nem vagyok elájulva tőle! Nem jobb mint a gyári semmiben. Hangzásban biztos hogy nem. Megy tízezerért a fiókba…

Egy dolog eszembe jutott közben, hogy lehet újra kell “ tanulnia “ a fülem, az emlékező hab miatt, úgyhogy lehet hogy kicsit elhamarkodtam a véleményt…

Légy vele türelmes, meg például nekem az elején egy nagyon picit kényelmetlen, de 10p után számomra kényelmesebb… De mondom nálam az tetszett meg, hogy nem esik ki, viszont ugye a gyári meg igen sajnos. :frowning:

Nem is értem, hogy az Apple miért nem tesz bele gyártóként ilyet az AirPods PRO-ba. Szerintem minden embernek kicsúszik a füléből én eddig ezt tapasztaltam, de ezzel a comply cuccal nagyon komoly a minőségi javulás. Azt azért látom, hogy a mértetválasztás sokaknak nehézséget okoz, így rosszat választ, majd a termék rossz emiatt?! Hm…

Nekem csoda fülem van :sweat_smile: akkor ezek szerint… Én középhosszú táv futó vagyok és rész távos edzéseket is csinálok 3 perc/km belüli sprintekkel… Se annál a legkisebb jelét nem észlelem, hogy megmozdulna, sem hogyha 3 h-n át futok pl. egy maratont…
Ennek ellenére én is rendeltem egyet ebből, mert az előző Soundmagic fülhallgatóimnál használtam és elégedett voltam vele. Főleg melóban használtam ami egy lakatosműhely, úgyhogy tényleg jó volt több órán át benne volt a fülembe és még szigetelt is. Kíváncsi leszek, hogy így az aktív zajszűrésssel mennyit dob még az élményen.

1 kedvelés

Sziasztok!

Adtam időt a terméknek eltelt kb egy hét. Sajnos nekem csalódás továbbra is… Én főleg zenehallgatásra használom a fülest. Jól illeszkedett, jó a méret stb, de ma visszatettem próbából a gyári illesztéket, és zenében messze veri a Comply-t. Ahogy először írtam, megy a fiókba…

Sziasztok!
Én szívesen megvennék 1pár Comply-t AirPods Pro-hoz ,ha valakinek nem vált be.
Még mindig jobb mint ha a fiókba landolna!! (M-méret)

Szia! Sajnos nem tudom hogyan lehet - ha lehet - személyes üzenetet írni, ezért ide teszem. Megvan még? Azóta sem használod? Milyen méretet vettél, vagy vegyeset?