Comply fülillesztékek - nem hiszel majd a fülednek!


#1

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/03/10/comply-fulillesztekek-nem-hiszel-majd-a-fulednek/

Mikor reggel nekiálltam a kávé mellett ennek a cikknek, az volt az első dolgom, hogy berakjam az AF100W-t a fülembe, természetesen egy Comply™ fülillesztékkel, hogy megtaláljam a belső “hangom” és inspirálódjak. :ok_hand:t2: A vezetékes és vezeték nélküli fülhallgatók itt a Szifon.com-on külön szekciót kaptak, mivel manapság már mindenki hallgat zenét az iPhone-ján. Természetesen nem csak…


#2

Isten hozott a klubban Admin! Évek óta megrögzött felhasználója vagyok de nem hiszem hogy túl sokan lennének az olvasóid között akik “rendes” fülest használnak, és nem az earpod-ot. Igaz, telefonálásra kiváló, de zenére…Azon nem segít ez sem, főleg hogy arra nincs is. Bár lehet h tévedek. Ezen a comply.hu oldalon én 112 márkàt számoltam nem 85-öt.


#3

Koszi! :slight_smile: Igen sajnos az Apple fulhallgatojara nincs ilyen. Atirom a szamokat! :man_facepalming:t2:


#4

Mi a “rendes”?


#5

Bizony nem hittem - no nem a fülemnek - hanem a szememnek, amikor felkerestem a forgalmazó MUZIX webáruházát: a Sennheiser Momentum in Ear fülhallgatómhoz való Comply T167 memóriahab fülilleszték (3 pár egy szetben) 5.990.- Ft-ba kerül és bagatell 1.500.- Ft szállítási díjért el is küldik nekem. Azért nekem itt erős fenntartásaim vannak az ár-érték tekintetében és igen csak túlzónak tartom még akkor is, ha ehhez a Sennheiserhez szánnám, ami köztudottan nem a “futottak még” kategória.


#6

Pedig ahhoz már ajánlanám, jó fülhallgató! Amennyiben budapesti vagy akkor személyesen is ki tudod próbálni.


#7

Köszönöm, nem kételkedek az értékítéletedben. Győrött élek és amióta nyugdíjas vagyok már ritkán, csak nosztalgiázni járok Budapestre. Talán majd egy ilyen alkalommal…!


#8

Egy Sennheiser CX5.00-hoz használom a Comply-t. Igen, borsos az ára és nem tudok még élettartamról beszámolni, viszont minden centet megért, legalább két kategóriával szól jobban az amúgyis jó fülhallgató. Ígyhát a Momentumodhoz csak ajánlani tudom.


#9

Köszönöm az ajánlást!