Counterpoint Research: az Apple Watch felhasználóinak száma elérte a 100 milliót

Eredetileg itt jelent meg: Counterpoint Research: az Apple Watch felhasználóinak száma elérte a 100 milliót - Szifon.com

A Counterpoint Research új adatai szerint az Apple Watch továbbra is uralja a viselhető eszközök piacát. Az Apple Watch felhasználói bázisa meghaladta a 100 milliót, mellyel az Apple megőrizte az első helyét ebben a szegmensben. Az Apple elmondása szerint az Apple Watch értékesítését némileg negatívan érintette a COVID-19 járvány és boltjainak bezárása világszerte. Az üzletek…

100 millióan szívnak azzal, hogy naponta töltik a watch-ot? Akkor biztos csak nekem van ezzel gondom :smiley:

Pedig azért a tudásért cserébe amit a z AW tud nem olyan rossz az üzemideje. Nálam viszont már visszaszorult csak sportórának, én feláldoztam a tudást, strapabíróság és több üzemidőért cserébe. Ami nekem fontos a hétköznapokban azt tudja a mostani órám is, és az akksija fél év után még mindig fullon van és szerintem nem is fog lemerülni nagyon sokáig még.

hogy jön a telefon töltése az Apple Watch-hoz? nem az órára gondoltál inkább, hogy azt töltöd naponta? mert ugye annál az Apple 18 órát mond a használatra.

Igen ha belegondolsz azért ez a legtöbbet tudó okos óra jelenleg a piacon és ennél sokkal többre lenne képes amennyiben az app fejlesztők is úgy gondolnák ahogy kellene sztem. De napi szinten hallom a samu okos párosításáról a véleményét a haveromnak, mikor beszélünk ilyen témáról. Persze ott is bejön a képbe a fejlesztési hiányosság.

Most, hogy szülted ide megint a samsungot?

1 kedvelés

Mit nem értettél ezen? Felhoztam egy másik nagy gyártót akiknek van okos cuccokkal múltjuk és saját OS-t is használtak egy ideig, de náluk sincsen még jobb állapot, sőt rosszabb és ott is kb ilyen az akkuidő, stb. A hüvelyt nem tudom mert nincsen képben vele a közelemben senki aki valóban használja is és nem csak ránéz időnként a idő miatt, vagy mert épp jött valami, de nem arról válaszol, stb.

Értettem mindent abból amit írtál, az okát nem. Ha “védeni” szeretnél valamit, annak nem az a módja, hogy a masikat “támadod”. :slight_smile:

Apple Watch maga az óra. Az Apple Watch-ot naponta kell tölteni. Hogyan lehet ezt másképpen érteni?

itt telefont írtál. nem Apple Watch-ot.

Mi is volt ebben támadás? Semmi olyant nem írtam amivel támadnám sztem, csak simán amit hallok olyantól aki napi szinten használja és nem az idő leolvasására. Nem kezdtem fikázni és más egyebet sem amiket itt sok esetben lehet olvasni a saját eszközeinkről. Kizárólag a tényeket írtam oda mindkét esethez, ami sajnos mindkét gyártónál létező probléma és ami sokat tud az sajnos többet is fogyaszt és akkor az üzemidő sem különbözik lényegesen. Ergo a samu órája a második a sorban tudás szerint amennyire ismerem és az is annyikat tud akkuidőben mint az Apple Watch. Na ezt próbáltam leírni röviden, elnézést ha szegény konkurenciát akaratomon kívül leszóltam, nem állt szándékomban. :slightly_smiling_face:
Amugy azért is hoztam pont azt fel, mert árban kb azonos kategória.

Egész nap folyamatosan használom. Rengeteg értesítés érkezik rá. Ha éppen nincsen kéznél a telefon akkor ezen keresztül beszélek. 2 naponta szoktam tölteni. Bőven kibírja.

Jajj, javítva :smiley:

Ez jó hír, köszi!

Emlékszem még az első okosóráim egyikénél (2012-2013 környékén), hogy mondta mindenki, hogy mennyire rossz irány, el fognak sorvadni ezek a kezdeményezések, semmi értelme, az okosórák úgy megszűnnek, mint a szél… :smiley: