Csereprogram az AirPods Pro modellek füleseinek hangproblémáira

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/10/31/csereprogram-az-airpods-pro-modellek-fuleseinek-hangproblemaira/

Az Apple megállapította, hogy a 2020 októbere előtt gyártott AirPods Pro modellek egy kis százaléka esetén hangproblémák jelentkezhetnek. A problémát a támogatási dokumentumban szereplő információk alapján az Apple díjmentesen orvosolja az AirPods Pro vásárlásától számított 2 évig. Nézzük, mit kell tudni ezzel kapcsolatban! Jogosult vagyok-e? A javítási programban kizárólag az AirPods Pro modellek vesznek részt,…

Nálam ez volt… februárban elromlott a baloldali azt kicserélték szó nélkül… majd a nyáron elromlott a jobboldali, az már 40 000 Ft-ba fájt nekem… azt mondták hogy csak töltő tokkal együtt tudják kicserélni már és az 40 000 Ft.

Ja és Ismeretlen eredetű folyadékra hivatkoztak, pedig nem ázott meg…

Ilyenkor mi van?

Ilyenkor az Apple.hu -t hívd fel és egyedi elbírálás alapján akár pénz visszafizetést is kaphatsz.

Köszi, meg is próbálom :thinking::slightly_smiling_face:.

1 kedvelés

Szia! Az én fülesem kb fél éves, amióta megvan, alig használom, annyira csalódtam benne. Ha futok, folyamatosan mély visszhangja van minden egyes léptemnek, képtelenség futni benne. Ipari hulladéknak gondoltam, ráadásul ennyi pénzért szégyen, amit művel. Az első airpods ebből a szempontból tökéletes volt. Lehetséges, hogy csak hibás, és pont erről szól a poszt?

1 kedvelés

Ilyen típusú esetben az ellenpróbát javasolnám, azaz kérjél vkitől egy másikat kölcsön aki szerint neki jó és tegyél vele Te is egy próbát.
Kiderül kinek a készülékében vagy fülében a hiba :see_no_evil:

Na én pont ezért utálom az agybadugós füleseket.

Szerintem vidd be, nekem szép lassan teljesen elment a hangzás, a jobb oldali recsegett, a zajszűrő teszt semelyik dugóval sem volt jó, az egész egy ócska valami lett. Pár nap alatt kicserélték és nem akartam hinni a fülemnek , visszakaptam az eredeti hangzást , ami vásárlás után volt.Nem is értem, miért vártam vele ennyit.

Én is futó vagyok, heti 120-130 kilométerrel, szóval van használva…Nálam ilyen gond nincs…nekem amúgy nagyon bejön, hihetetlen az a hangzás és szabadság amit nyújt, legyen bármiféle edzés is…a fentebb említett hibán kívül nekem semmi panaszom nem lenne. Sok éve futok, használtam sok fülest, de ez a legjobb ha összeségében nézem(nekem).