Developer Beta regisztrációs kilépés

Sziasztok. Olyan kérdésem lenne. Hogy lehet kilépni a Developer Beta programból. Regisztráltam nem léptem be egyik tesztelő csoportba se. Nem is telepítettem dev. bétát a telefonra. Ne találok a developer.apple com oldalon semmi lehetőséget a kilépésre. A support meg annyit írt telepítsem újra a telefont. Az meg volt, de a szoftverfrissítési menüben még mindig ott a letöltési lehetőség. A sima Beta programon legalább van kilépési lehetőség.

Nem igazan van mibol kilepni. Ha olyan accounttal vagy belepve a telefonon, amivel legalabb 1x jartal a developer oldalon, akkor meg fog jelenni a lehetoseg a developer betara. Ha nem akarsz betat hasznalni, egyszeruen ne telepitsd fel. Szerintem, a support nem tudja torolni a fiokod “developer reszet”.

Köszönöm. Ezt a support miért nem tudja.

egyszerűen kapcsolod ki a bétát ott, ahol írja, hogy melyik béta van bekapcsolva.

a support nem tud segíteni fejlesztői kérdésekben, noha a nyilvános bétát is ugyanígy lehet kikapcsolni.

A telefonon ki van kapcsolva. De azt szerettem volna, hogy úgy mint a Beta programból kilépésnél eltűnjön a telefonról is a letöltési lehetőség. Vagy is a Szoftverfrissítésnél - Bétafrissitések - Developer Beta eltűnjön. Vissza álljon a gyári állapot.

Lepj ki az iCloudbol es lepj be egy olyan fiokkal, ami nem developer fiok. Par eve, mar az ingyenes developer fiok melle is jar a developer beta, igy ha a fiok, amivel be vagy lepve az developer fiok, akkor elerheto az opcio.

Ha jól ertelmezem. Akkor működik csak ha új email címét csinálok és avval lépek be.

Ha ez a cel, akkor igen. Az nem megoldas, hogy egyszeruen nem rakod fel a developer betat? :smiley:

de hát ha kikapcsoltad a bétát a Bétafrissítések alatt, akkor nem fogja feldobni frissítésként a bétát. a Bétafrissítések opció nem fog ettől eltűnni, de teljesen mindegy is, hogy ott van-e, hiszen kikapcsoltad, hogy a béta megjelenjen.

Új email címmel is ott a Bétafrissités.

Lehet igazad van elkell ezt engednem.