DigiTimes: már készülnek a gyártók az új AirPods-ra és Apple Watch-ra

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/09/08/digitimes-mar-keszulnek-a-gyartok-az-uj-airpods-ra-es-apple-watch-ra/

Sokszor az elemzőknek a gyártósori információk segítik a jóslataikat és ez most sincs másképp. A DigiTimes állítólag tudni véli, hogy az ASE Technology-nál már készülnek az idei új Apple Watch modellekre és egy új AirPods-ra is. Vessük bele magunkat a pletykába! Ha minden igaz, az ASE Technology-nál legalább két új Apple Watch modell és egy…

Azért azt annyira nem vágom, miért is a series3 tokjába teszik az SE ürát és miért is nem a series4-be, hiszen a kettő között volt a méretváltás. Na meg abból is lesz eSIM-es verzió?

ez a kérdésed most olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy az első generációs iPhone SE-t miért egy 5s házába tették, és miért nem egy iPhone 6-éba.

Azért ott volt nagy felzúdulás a méret és forma miatt anno és azután évekig azt olvastuk mindenhol, hogy kellene a kisebb megint, míg az óra esetében nem nagyon találtam ilyent, hiszen a fogadtatása teljesen jó volt a userek körében.

A paromnak pl ezert nincs most oraja, mert a kezen tul nagy volt a 40-es ora, ezert az vissza lett kuldve.

Felesegem is igencsak papirvekony, de a kezen nem tunik ormotlannak a 40-es 5-os.

A 38-as utan nagynak erezte a 40-et.

1 kedvelés