DriveNow: újabb car sharing szolgáltatás Budapesten – ingyenes regisztráció és ajándék 25 perc a kuponkóddal!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/04/29/drivenow-ujabb-carsharing-szolgaltatas-erkezett-budapestre-ingyen-25-perc-kuponkod/

Magyarország és főleg Budapest egy elég különleges helynek számít a különböző tech szolgáltatások kapcsán. Apple fronton elég hamar megkaptuk a térképeknél a 3D Flyovert és a tömegközlekedési információkat, megelőzve több nagyobb európai várost is, de a magyar nyelvű Sirire és az Apple Pay-re még mindig várnunk kell. Volt korábban Uber is itt, de az elég…

Hat Angliában nem volt ez olyan nagy durranás. Szinte nem használja senki.

Brutál drága.
Egy napnyi díjért egy hétre is lehet autót bérelni.

Ilyet? :slight_smile:

Én Münchenben élek és itt már évek óta megy a szolgáltatás. Sőt, itt a legfelkapottabb… de ami egy vicc, hogy Magyarországon közel dupla annyiba kerül mint itt :see_no_evil:

1 kedvelés

Nem, nem ilyeneket.
De A-ból B-be eljutni alkalmi jelleggel bérautóval jó egy Suzuki vagy Dacia is.

Mondjuk az az óvadék nem jár vissza egyből, inkább 4-5 nap után. :smiley:

1 kedvelés

Szerintem még hazánkban eléggé gyerekcipöben jár ez az egész bérlési dolog. Ami külföldön gördülékenyen müködik nálunk meg csak nyögve nyelösen.
Illetve szrintem nagyon elenyészö azaz arány aki megengedheti magának, hogy béreljen. Inkább szerintem ezis a külföldi hazánkba látogató réteget célozza meg.
Csak irok egy példát, aki megtehetné itthoni fizetésböl bérelje annak már biztosan van saját autója az biztosan nem fog bérelni. Ellenben a külföldi ha pl repülővel jön egyből kapva kap az alkalmon és bérel. Aztán ugye nem mindegy h egy itthoni fizetésből vagy egy külföldi bérből történik a kifizetés.