Dual sim használata

Sziasztok!

Az alábbi problémámra keresek válasz:
Adott egy iPhone 12 mini e-sim + nano sim, mind a kettő Vodafone.
Ha mondjuk indítok egy hívást az e-sim-ről, akkor a másik kiírja, hogy nincs szolgáltatás és uez van fordítva is.
Van rá megoldás, hogy beszéd közben becsörögjön a másik?

Köszönöm előre is a válaszokat

Nincs.

Ahogy a dupla simes telefonok nagy resze, ugy az iPhoneodban is csak egy darab radio van, azaz, DSDS.

VoLTE-n sem jöhet be?

ha egyszer a másik kártya teljesen fel van függesztve az adott hívás időtartamára, akkor a VoLTE is fel van függesztve, hiszen az LTE-n menne. ami fel van függesztve, hiszen a másik kártya minden szolgáltatása átmenetileg nem elérhető.

plusz szerinted ha lenne áthidaló megoldás erre, akkor amióta csak létezik az iPhone-ban dual SIM-re lehetőség, soha sehol nem lett volna szó róla, és az Apple se írná le a szolgáltatásról szóló szócikkében?

a Wi-Fi hívás viszont áthidalhatja ezt, ami le is van írva az Apple szócikkében, ahhoz meg Wi-Fi kapcsolat kell. ezt pedig nem minden szolgáltató támogatja.

a hívásátirányítást is többször említettük már erre az esetre, amikor az egyik szám elérhetetlenség esetén a másikra van irányítva, és fordítva.

A wifi hívást azért nem is kérdeztem mert azt tudom hogy mehetne adott esetben. Csak anno mikor erről szó volt és sok kérdés merült föl, mintha lett volna olyan megoldásotok, hogy az egyik kártya net a másik pedig normál és akkor élt mindkettő, v nem jól emlékszem az is lehet.
Na erre lenne jó amit én akartam, csak nem teszteltem végig, hogy 1-2-x csatornás GSM-VOIP adapter és egy Groundwire SIP klienssel bármennyi szám is élhet egy időben egy telón, csak az adapter nem olcsó mulatság és ha jól tudom még fix IP is kell a dologhoz, bár az nem összeg már akkor.
Vagy egy másik megoldás és az még olcsó is, ha jól tudom vannak VOIP telefon szolgáltatók ahová hordozható a telefonszám is, talán az Ephone is jó lenne, ha nem kell az SMS lehetősége és annak a számait is kezeli az említett kliens, hívásokra biztosan jó, vagy másik ami tud SMS-t is, ha van olyan.

This topic was automatically closed 2 days after the last reply. New replies are no longer allowed.