Dupla SIM-kártyával érkezhet a 2018-as iPhone

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/06/30/dupla-sim-kartyaval-erkezhet-a-2018-as-iphone/

Az eSIM bevezetése az Apple készülékekben nem újdonság, az iPadek egyes generációi már évek óta tudják ezt a funkciót. Ez azért is kényelmes, mert külföldön néhány kattintással tudunk mobilinternetet aktiválni. Ettől függetlenül, ahogy az iPadeknél, úgy az iPhone-nál is, ha bevezetik az eSIM-et, továbbra is elérhető marad a már megszokott SIM-kártya foglalat. Ez persze valószínűleg…

ezekszerint most már itthon is használható az LTE apple watch?

Nem. Jelenleg egyedül a Huawei Watch 2 LTE változata használható és csak a Telekomnál. Az Apple Wachoz még idő kell.

Igen bár nem tudom mire várnak és miért nem azzal indult el náluk a teszt üzem, sztem többen használnák mint a hüvelyt
De lehet venni tőlük elvileg az eSIM-es kütyühöz ha az nem apple, előfizut vagy tandemet rá, mert talán már árulják is ha jók az infóim

A VoLTE tapasztalatokból kiindulva (többet áll, mint megy), még akár az is lehet, hogy az Apple mondta, hogy teszteljetek mással😃 Marketingileg biztos szar lenne mindkét cég részéről, mert menne az anyázás ezerrel ha nem működik.

oó hogy az a… akkor még az is necces, hogy szeptemberre használható legyen végre hazánkban is. :disappointed:

Gondoljátok hogy annyira más az itthoni Telekomos hálózat mint a németeké? Csak mert ott már azonnal lehetett ugye a watch LTE-t használni.

Dupla SIM SOHA nem lesz iPhoneban. Ez baromság.

érdemes elolvasni a cikket, mert megmagyarázza, mi benne a dupla.

Annyira nem is kell, mert amit most árulnak azokkal is el lehet érni a több SIM-nek megfelelő lehetőségeket.
Csak kell hozzá GSM-VOIP adapter (1 v 2 v 4 kártyás) és egy jó kliens ami tud mindent. Persze ahol nincsen mobilnet/net ott marad az egy db SIM ami benne figyel, de szerencsére ez ritka eset.

Persze, hogy más. Gyakorlatilag szinte az összes európai országban van T, akkor mindenhol kéne működnie ennek alapján… Teljesen más örökség mindegyik ország, mivel egyiket sem a DT húzta fel a nulláról. Hiába szabvány az eSIM, minden országban más rendszereket kell erre felkészíteni.

ez akkor is egy nagy clickbait cikkcim!! az esim + normal simet ui eleg felrevezeto dupla simnek nevezni… abbol kb mindenhol arra gondolnak hogy 2 sim egyszerre. ez nem szifonos stilus!

Alapból bele lehet kötni abba, hogy az iPhone nem is SIM kártyával érkezik, hanem anélkül. A cikk címét én írtam, igen clickbait valamely szempontból, másikból pedig nem fért volna ki, ha rendesen ki akarjuk írni. Így volt kényelmes, és egyben hasznos is, hogy az emberek elolvassák.

Arról nem beszélve, hogy így már többen tudják mi ez az új virtuális SIM kártya.

Pedig végül is az, mert 2 SIM van benne csak az egyik eSIM, ergo a cím jó, az más kérdés, hogy sokaknak ez másképp jön le, mivel nem tudják melyik mit is tud és hogyan hatnak egymásra ha hatnak. Azon kívül pedig főként hardver kialakítás függvénye lesz, miként lehet majd használni őket ha jól tudom.