Dyson Airwrap: csúcskategóriás hajszárítás és formázás egy lépésben

Eredetileg itt jelent meg: Dyson Airwrap: csúcskategóriás hajszárítás és formázás egy lépésben - Szifon.com

A Dyson a Supersonic hajszárítóval tört be a hajápolás világába, ami azóta is sokak kedvenc terméke (köztük az enyém is, bővebben itt írtam róla), hiszen hihetetlen módon lerövidíti a hajszárítás idejét úgy, hogy közben nem roncsolja a hajat. Pár évvel később pedig megjelent a Dyson Airwrap is, ami a Supersonic-hoz hasonlóan a káros extrém hőhatás helyett…

Remélem legalább sok pénzt kaptatok a cikkért, ugye érzitek hogy ez nem egy magyar pénztárcához szabott ár??

Ez a cikk nem PR anyag volt :slight_smile: Szimplán írtunk róla. Amúgy köszönjük a pozitív hozzászólást így karácsonykor.

Ilyet egy Apple fórumon leírni, ahol hemzsegnek a többszázeres meg milliós eszközök, porszívók, meg tizenezres villanykörték/villanykapcsolók… :joy:
Nem véletlen említem a porszívót, hisz pont a Dyson elég nagy reklámkampányt folytat jelenleg a porszívóinak, tehát valószínűleg van rájuk kereslet, nem is kicsi. És ha azokra van pénz, akkor erre miért is ne lenne? Ha az belefér, akkor ez is…

Egyszerűen aránytalannak érzem az árát. Lehet egy fodrász ugyanakkor simán vesz ilyet. De asszony tuti nem kap ilyet még karácsonyra sem :grinning: