Dyson Corrale vezeték nélküli hajvasaló – teszt és vélemény

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/12/19/dyson-corrale-vezetek-nelkuli-hajvasalo-teszt-es-velemeny/

A tavalyi évhez hasonlóan idén is egy Dyson termékkel leptem meg magamat, ezúttal a Dyson Corrale hajvasalóra esett a választásom. Érdekesség, hogy a Corrale a Dyson legelső olyan terméke, amely nem a levegőhasználatra alapul és 7 év fejlesztés eredménye. Az innovatív fejlesztésnek és a vezeték nélküli kivitelezésnek köszönhetően a Dyson Corrale a Time magazin idei…

189990 Ft. Aprópénz. Ennyiért új hajat is lehet venni :smiley:

Tudom-tudom, ha nem érdekel ne olvassam el… de vártam, hogyan lesz ez az oldal témájába vágó dolog, de hiába vártam, nem lett. Ez egy erősen offtopic cikk, még alkalmazás sem társítható a vasalóhoz, egyáltalán nem értem… miért hír ez itt, a szifonon? Azért mert van rajta egy OLED kijelző? Vagy miért? Vagy csak mert brutál drága? Mondjuk ez utóbbi szempontból illeszkedik. Tényleg érdekelne.

Szeetnék látni szempillagöndörítő tesztet is. Várom, mikor lesznek receptajánlók, és ripostból átvett bulvárhírek :smiley:

Mondjuk arra nem gondolsz, hogy esetleg az oldal szerkesztőinek is kell valamilyen bevétel? Az gondolom nem zavar, hogy teljesen ingyen megkapod mindig a legaktuálisabb almás híreket tőlük.

Kütyü, sok kütyüt tesztelünk karácsonykor és van olyan, ami nem vág teljesen témába. Ha Nóri cikkét elolvasod, az előző sem volt az, a Dyson nem minden terméke okos, sokszor csak intelligens, ahogyan írjuk is. :slight_smile: Ettől függetlenül szerintem egy érdekes termék, ahogy mondjuk egy elektromos roller is, ha van app hozzá, ha nincs.

De persze igaza van @83miki83 ezek a cikkek azért is készülnek, hogy a többi Apple cikk is elkészülhessen. Ha csak Apple hírekről írnánk, akkor nem igazán éltetne minket az, hogy ezzel foglalkozzunk, ezt gondolom megérted. Egyébként mind Dyson terméket mind 300.000+ forintos elektromost rollert is adtunk már el úgy, hogy semmi köze nem volt az Apple-höz, mégis említették, hogy a Szifon-on olvastak róla. :slight_smile:

1 kedvelés

Sajnos ez a portál már rég nem az aktuális almás hírekről szól. Régóta csak termékajánló, és különböző os verziók felsorolásáról, és legtöbbször azok is késve. Percekkel és órákkal, de késve.

Most komolyan? Engedd el az oldalt akkor, keress jobbat :grinning_face_with_smiling_eyes: Nekem megfelel, mivel még karácsonyi ajándék ötlettel is szolgálnak amivel meglephetem a párom. :wink:

bátran beküldhetsz vendég blogger cikket.

a különböző OS-verziók megjelenéséről szóló cikkek percekkel azok megjelenése után jelennek meg, sokszor pedig kereken 19:00-kor, tehát amint a frissítés is megjelenik (nem egyszer volt már olyan hozzászólás, hogy kamu a cikk, mert az adott olvasónál még meg sem jelent, majd percekkel később már jött a visszakozás, hogy jé, nála is megjelent…), a bétákról szólók pedig akkor, amikor a fejlesztői központban elérhetővé válnak az információk. ezek korábban sem voltak másként, és ettől csak váratlan esetekben szoktam én magam eltérni, ha mondjuk derült égből villámcsapásként dob ki az Apple egy új verziót, és nincs nálam gép.

Mi van pl a Big Sur által téglázott Macbookokkal? Az uj OS félreflasheli az EFI-t, régebbi inteles, és az új M1-esek jó részét is, az Apple meg nem nagyon siet a megoldással. Ha volt már erről cikk, akkor nem szóltam.

ajánlom figyelmedbe például, de van egy másik olvasónk is, aki szintén írt emailt:

én nem szoktam cikket írni anélkül, hogy valamit ki ne próbálnék, és ne tudnék utána egyúttal megoldást is kínálni az adott hibára. a nálam lévő gép esetén is már nem számolnám össze, hány órát eltöltöttem, hogy értelmes végeredménye legyen, de egyelőre félmegoldás van, ami meg nem megoldás, és így még semmi értelme nincs írni róla, mert nem jutna vele előrébb senki, mert ez a gép ráadásul nem a teljes meghalást produkálja, amibe a T2-es gépek szerettek előszeretettel eldögleni, és a BridgeOS adta meg magát. ez utóbbihoz meg pont a másik gép fog kelleni, ami a napokban jut el hozzám – és aztán vagy lesz rá megoldás, vagy nem.

az meg nem sokat segít, ha leírjuk, hogy van ez a hiba, mert aki belefutott, az már belefutott, amikor a Big Sur megjelent, aki meg hiba nélkül frissített, annak ugye eleve mindegy. olyasmiről meg elég nehéz pontosan írni, amiről csak másutt olvasva tudunk tájékozódni, mert személyesen nem futottunk bele.

M1 MacBook Pro-ra van megoldás, nem enged linket beilleszteni.

az Apple Configuratorra gondolsz, és a revive firmware opcióra?

Igen.