Dyson Corrale vezeték nélküli hajvasaló – teszt és vélemény

ajánlom figyelmedbe például, de van egy másik olvasónk is, aki szintén írt emailt:

én nem szoktam cikket írni anélkül, hogy valamit ki ne próbálnék, és ne tudnék utána egyúttal megoldást is kínálni az adott hibára. a nálam lévő gép esetén is már nem számolnám össze, hány órát eltöltöttem, hogy értelmes végeredménye legyen, de egyelőre félmegoldás van, ami meg nem megoldás, és így még semmi értelme nincs írni róla, mert nem jutna vele előrébb senki, mert ez a gép ráadásul nem a teljes meghalást produkálja, amibe a T2-es gépek szerettek előszeretettel eldögleni, és a BridgeOS adta meg magát. ez utóbbihoz meg pont a másik gép fog kelleni, ami a napokban jut el hozzám – és aztán vagy lesz rá megoldás, vagy nem.

az meg nem sokat segít, ha leírjuk, hogy van ez a hiba, mert aki belefutott, az már belefutott, amikor a Big Sur megjelent, aki meg hiba nélkül frissített, annak ugye eleve mindegy. olyasmiről meg elég nehéz pontosan írni, amiről csak másutt olvasva tudunk tájékozódni, mert személyesen nem futottunk bele.