E-mail feladónév keveredés

Sziasztok,

Főnökömnek iPhone 6S telefonja van. Kb. egy hónapja azt tapasztalja, hogy a weboldalunkról érkező hibabejelentő mailek feladói randomszerűen a címlistájában lévő nevek lettek. A mailcím azért az, amelyikről érkezett.
Tudtommal a gyári klienst használja.

Mit gondoltok, javasoltok?

Köszi!

gondolom, engedélyezve van a Beállítások, Siri és keresés, Mail illetve Kontaktok alatt a Tanulás az alkalmazásból, ami alapján az emailek tartalmát elemezve az iOS azoknak a nevét teszi mellé, akikkel az adott emailek kapcsán üzenetváltás történt.

Hm. iOS azoknak a nevét teszi mellé, akikkel az adott emailek kapcsán üzenetváltás történt?
Ez az én olvasatomban nem túl jó megoldás. Mi köze van pl. Kovács Bélának a valami_emailcim kukac domainnev pont com -hoz, amikor az nem az övé.

a Siri felajánlja az ismeretlen küldőkhöz a lehetséges neveket a levelezés alapján. Kovács Bélának könnyen lehet, hogy macskafogo@rajzfilm.hu a címe, tehát a név önmagában nem jelent semmit.

ha viszont a főnököd az adott levelet továbbküldte másik kollégának, aki meg válaszolt a főnöködnek rá, akkor a Siri azt gondolhatja, hogy az adott kolléga neve és ez az új cím egymáshoz tartozik. de ilyenkor írja is, hogy lehetséges feladó.

Ok, akkor ennek fényében megnézem a levelezés életútját.