Egy 43 éves dal a legtöbbet lejátszott zene az Apple Music és más szolgáltatások esetén is

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2018/12/15/egy-43-eves-dal-a-legtobbet-lejatszott-zene-az-apple-music-es-mas-szolgaltatasok-eseten-is/

Egy 43 éves dal került a toplisták tetejére az összes zenei streaming szolgáltatásnál. Az Apple Music, a Spotify és a többiek is többször biztosították az élvezetre vágyó füleknek ezt a dalt, mint bármi mást a 20. századból. Van tipped, hogy melyik dal lehet? A Bohemian Rhapsody, a híres brit rock legenda, a Queen zenekar dala…

Én láttam a filmet! Ha filmrajongóként nézem, baromi jó volt, jó storyval, jó karakterekkel színészekkel, ha viszont Queen rajongóként, akkor gáz! Tele volt pontatlanságokkal és csúsztatásokkal! Viszont a zene kárpótolt mindenért!

Mi most akarjuk majd megnézni azért köszi az infót. Én nem vagyok Queen rajongó csak szeretem, akkor élvezni fogjuk. :slight_smile:

remélem nem veszed spoiler-nek, de baromira ajánlom a koncertjelenetek, kiváltképp, mert nincs egy rohadt mobil sem az emberek kezében, egyszerűen csak figyelnek a zenészekre, egészen elképesztő :smile:

1 kedvelés

Igen igen Youtube-on már láttam az eredetiket, és annyira más DE ANNYIRA! Nagyon tetszenek azok az archive felvételek.