Egy, az iOS-ben lévő Safari hiba segítségével megviccelheted az ismerőseidet!

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/02/25/egy-az-ios-ben-levo-safari-hiba-segitsegevel-megviccelheted-az-ismeroseidet/

Szinte mindig találni érdekes hibákat az iOS rendszerben, a mostanival például megviccelhetjük az ismerőseinket is, csupán az adott oldal keresőjét kell használnunk. Ahogy a képen is látszik, az előnézeti szöveget tudjuk tetszőlegesen megváltoztatni, majd pedig azt elküldeni az adott ismerősnek iMessage-ben. Mit kell hozzá tenni? Nyissuk meg az iPhone-on vagy iPaden az adott oldalt, jelen…

Ez nem hiba, sokszor használom egy adott ciknél, kijelölöm az adott mondatott és úgy küldöm el. Akkor is azt a címet adja ami a kijelölt részen van.

Nálam nem jelenik meg a megosztás. iPhone 6s Gboard.

Blikk goldengate meg pornhub oldalakkal szénné szívattam a haverokat

1 kedvelés

Nekem sem jelenik meg a megosztás lehetősége. iPhone X.
Mit csinálok rosszul?

Probaltal felgorgetni? :slight_smile:

Fuu de vicces!!!4!4!44!4!4!

nekem sem, nem a címsor, hanem a megosztás. csak kivágás, másolás.

Köszönöm a válaszodat, igen, próbáltam felgörgetni, de ezek az opciók nem is jelennek meg. Pedig kipróbálnám nagyon. :smiling_imp:

Csatlakozom, nekem sem jelenik meg más lehetőség csak kivágás és másolás!

iPad-en lehet, hogy megy, de iPhone-on nincs olyan lehetőség, hogy megosztás arra az ikonra kartintva. Csupán egy alsó menü jön fel. Valkinek működik ez iPhone-on??

és az alsó menüben nem tudod kiválasztani az Üzenetek alkalmazást?

Ki tudom választani, de csak akkor, ha nem szerkesztem az url-t. Amint aktív a beviteli mező, a megosztás ikon tiltásra kerül. Azaz a fenti mutatvány nem kivitelezhető iPhone-on.