Elérhető a harmadik iOS 13.2, iPadOS 13.2, tvOS 13.2 és a negyedik watchOS 6.1 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2019/10/16/elerheto-a-harmadik-ios-13-2-ipados-13-2-tvos-13-2-es-a-negyedik-watchos-6-1-beta/

Mindössze hat nappal a legutóbbi béták után az Apple elérhetővé tette az iOS 13.2, iPadOS 13.2 és tvOS 13.2 harmadik, valamint a watchOS 6.1 negyedik fejlesztői bétáját. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. A macOS Catalina esetén nem érkezett újabb béta a 10.15.1-ből. iOS 13.2 beta 3 és iPadOS…

iOS 13.1.2 ota nalam egyaltalan nem lehet telefonalni. Szinte azonnal eldobja a hivast. Ip 11 pro. Probaltam a 13.2 betakat egeszen a beta3-ig de csak rontott a helyzeten. Most ahogy eldobja a hivast le is fagy a keszulek kb. 30mp-re. Azthiszem itt telt be a pohar nalam.

2G/3G/4G? VoLTE?

Tiszta telepítést használsz? Vagy vissza van rakva régi iCloud mentés a régi telefonodból? Nekem is 11 pró max van és tiszta telepítés után semmi baja sincs. Amennyiben Telenoros vagy, akkor viszont a hiba lehet náluk van. Telekom hálózaton nincs hiba, legalábbis nálam. Vodafoneom meg már nincs, mióta felénk az internet sebesség 4G alatt szó szerint nulla a Balatonnál.

1 kedvelés

Elozo telcsi icloud mentesbol van rakva. Utana volt frissitve 3.1.2-re. Probaltam 2,3,4g es VoLTE ki be kapcsolgatasal is meg minden amit csak el lehet kepzelni. Egyetlen dolog ami meg nem volt meg az a tiszta ios telepites icloud restore nelkul. Amugy en O2 halozatin vagyok szlovakiaban. Naluk rendben van. Ellenoriztek a halozatot, es mas telcsiben a sim kartya kiprobalva, hibatlan.

Ha még nem csináltad meg, akkor nem is ajánlom. Én megpróbáltam, nem fog segíteni. Legalábbis nekem nem segített.

Nagyon bosszanto! Most bekapcsoltam a VoLTE-t es furcsa mod 1percig nem dobta el a vonalat. Aztan ugyanaz :frowning:

de neked 6s-ed van, neki meg iPhone 11 Pro, két külön típusú készülék, különböző basebanddel. ami neked nem oldotta meg, az neki megoldhatja. veszteni való nincs, mert ha nem oldja meg, akkor vissza lehet tenni a biztonsági mentést, és akkor olyan, mintha nem történt volna semmi, csak az ezzel eltöltött idő telt el.

Mindenkepp megprobalom meg ezt a lehetoseget. Aztan ha igy sem,akkor megy reklamaciora.

Kérdés milyen telón lett tesztelve a sim, a másik meg, mikor vki beírja, hogy a szolgáltató ezt v azt mondta és náluk jó, akkor mindig felötlik a haverom reklamációja az otthoni net miatt a T-home-mal az üfszolgálatos hölgyike “ellenőrizte” és kijelentette ő látja a routert így a hiba mögötte lehet, mire a haver megkérdezte, hogy hol is van az irodájuk ahol ezt ellenőrizte, mert éppen kint áll az erkélyen és a router a kezében pihen (mivel már mindent kipróbált amit szakértő kipróbálhatott) ergo különösen jó a hölgy szeme ha valóban látja bármi módon is az eszközt. Na volt csend a vonal másik végén.
Szóval ha náluk is van a hiba oka lehet javítgatják és addig az üfsz. terel többnyire.

Ezért is írtam, hoy legalábbis nekem nem segített. Az, hogy nem ajánlom, csak az én véleményem, mert azokkal a telókkal kapcsolatban is hallottam, hogy nem oldotta meg. De legyen neked igazad és neki sikerül javítani a hibát ezzel a megoldással. :slight_smile:

Megtortent a clean reinstall. Ugyanaz a hiba. Most van egy meregdraga telefonom amivel nem lehet telefonalni. Nevetseges ez mar. Holnap viszem vissza.

Sajnálom és együtt érzek. :frowning:

másik szolgáltató SIM-jével is próbáltad már? Én ha ilyen lenne az Xs-sel biztosan végig próbálnám az összes elérhető szolgáltató SIM-jével

Nincs semmi problema a szolgaltatoval. Mas sim-el is probaltam, ugyanugy eldobja a hivast. Lenyegtelen mit csinalok vele, nem mukodik. De mar mindegy is, holnap viszem vissza. 1 hetes telefon. Van egy ip 11 pro maxom azzal semmi problema, ugyanabban a halozatban.

Akkor lehet kifogtál vmi hibásat belöle.