Elérhető a harmadik iOS 13.5, iPadOS 13.5, watchOS 6.2.5, tvOS 13.4.5 és macOS Catalina 10.15.5 béta

Eredetileg itt jelent meg: https://szifon.com/2020/04/29/elerheto-a-harmadik-ios-13-5-ipados-13-5-watchos-6-2-5-tvos-13-4-5-es-macos-catalina-10-15-5-beta/

Az Apple elérhetővé tette az iOS 13.5, az iPadOS 13.5, a watchOS 6.2.5, a tvOS 13.4.5 és a macOS Catalina 10.15.5 harmadik fejlesztői bétáit. A szoftverek a megszokott módon a Szoftverfrissítés menüpontban telepíthetőek az érintett készülékeken. Az újdonságok egyelőre nem ismertek, de frissítjük a cikket, amint napfény derül rájuk. iOS 13.5 beta 3 és iPadOS…

Hát én vadászom benne ezt az API-t meg kapcsolót, de nem lelem, valamit lehet rosszul csinálok v rosszul értelmeztem a leírást. Csak kíváncsi voltam milyen is, de hiába. Vagy ezt egyelőre csak fejlesztők láthatják?

Írd ba beállítások keresőbe covid

Beállítások - adatvédelem -egészség - COVID - 19 EXposure Notifications

1 kedvelés

Ja! Köszi szépen! Ezt jól eldugták, ott valóban nem kerestem. Alapból bekapcsolt, de miért? Talán eldönthetném, akarom-e. Hol itt a nagy apple féle személyiségi jog tiszteletben tartása? Amugy ha be van kapcsolva akkor mi is van?

jo-jo de hogy kerul az egészség appba hogy kovides vagyok(nemis)???

gunar: közérdekröl nem hallottál? :grinning:

@gunar ez egy béta. ebben alapból bekapcsolt állapotú, mert béta. a hivatalos verzióban majd opt-in lesz. de nagyon egyszerű a megoldás: ne használj fejlesztői bétát. ha meg használsz, akkor viseld el annak minden következményét. a funkció leírásában láthatod, hogy véletlenszerűen generált, egyedi azonosítót használ, ami 14 napig él csak, utána törlődik, és semmi személyes adatodat nem használja fel.

Face ID-s eszközökon ha maszkban vagy, egyből bedobja, hogy Enter Passcode, nem kell rá órákat várni